Buitenschoolse opvang Bedum

De Vlijt | Bedum

gemeente bedum foto's BSO bedumOp de BSO aan de Vlijt 18 hebben we 3 BSO groepen: de Bikkels en de Binkies voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en de Betweters voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. We hebben diverse ruimtes waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op de BSO staat de vrije tijd van kinderen voorop. Er is allerlei speelgoed om mee spelen en er zijn een heleboel leeftijdsgenootjes om samen iets mee te ondernemen. We bieden allerlei activiteiten aan d.m.v. een thema, waarin kinderen vrij zijn om hieraan mee te doen.

Activiteitenaanbod
De jongste kinderen laten vaak hun fantasie en creativiteit de vrije loop. Regelmatig wordt er een ruimte omgebouwd tot spookhuis of theater en mogen de andere kinderen nadat zij entree betaald hebben naar het optreden kijken. Voor de oudste kinderen bieden we uitdagingen die bij hun leeftijd passen en mogen er ook weleens vriendjes of vriendinnetjes komen spelen. Er worden voor hen kindvergaderingen gehouden waarin zij inspraak hebben in wat zij belangrijk vinden op de BSO. Zo hebben onze oudste kinderen de beschikking gekregen over een timmerschuur, zijn ze regelmatig te vinden op de skatebaan en organiseren zij bioscoopmiddagen, voetbalwedstrijden of game-toernooien waarbij het sociale samenzijn altijd voorop staat. Wij werken met zelfstandigheidcontracten voor de kinderen, zodat zij om leren gaan met hun vrijheden en verantwoordelijkheden.

Tijdens de vakanties trekken we er weleens op uit, bijv. naar de DoeZoo, het Maisdoolhof of gewoon lekker kanoën, vlotten bouwen of met de sneeuw een echte iglo maken. Soms wordt de groepsruimte omgebouwd tot restaurant en veranderen de kinderen in heuse koks en obers. Deze locatie beschikt over een riante buitenruimte, waar volop gevoetbald of gebasketbald kan worden of spelen in de zandbak, in de wilgenhut of gewoon met de skelter en fietsen.

Kom gerust eens langs na schooltijd. Uw zoon of dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt! Ons team van enthousiaste, ervaren, professionele pedagogisch medewerkers staan voor de kinderen klaar om hen een uitdagend en vooral heel leuk activiteitenaanbod te bieden.

Openingstijden
Onze BSO is op alle middagen aansluitend op de schooltijden open. Tijdens de schoolvakanties en margedagen kan uw kind de hele dag naar de opvang. In de zomervakantie zijn we de hele dag geopend. Heeft u voorschoolse opvang nodig? Ook dat kan bij ons. Wij zorgen dan dat uw kind op tijd op school is.

Adres
De Vlijt 18 | 9781 NR Bedum | 050 – 3013757 |
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO

De Boeskoolboefjes | Zuidwolde

gemeente bedum foto's bso zuidwoldeOnze BSO in Zuidwolde is gevestigd boven de gymzaal aan de Venhuisschool. We hebben hier de beschikking over 2 prachtige lichte ruimtes.

BSO is vrije tijd voor kinderen, zij mogen dus zelf bedenken hoe ze die tijd in willen vullen. Uiteraard bieden wij hen een zeer divers activiteitenaanbod. Er is veel aandacht voor de creatieve ontwikkeling van kinderen, er wordt gedanst, gezongen en spelletjes gedaan. We bieden ook gerichte activiteiten binnen een bepaald thema aan. Bijvoorbeeld het thema “Oud wordt nieuw”. Kinderen hebben naar aanleiding van dit thema allerlei oude meubeltjes mogen oppimpen.

Samen spelen is belangrijk, leerzaam, maar vooral erg leuk!
Voor het buitenspelen maken wij gebruik van het schoolplein van de Venhuisschool. Oudere kinderen kunnen ook spelen op het Akkerveldje of het Akkerplein. Kids2b werkt met zelfstandigheidcontracten voor kinderen, waardoor zij leren omgaan met hun vrijheden en eigen verantwoordelijkheden.

Activiteitenaanbod
Als het weer erg slecht is en we echt niet buiten kunnen spelen, dan kunnen we gebruik maken van de gymzaal. De kinderen vinden dit heerlijk en kunnen hier al hun energie kwijt. Bij het ophaalmoment ontstaat er ook weleens een spontane voetbalwedstrijd tussen de kinderen en hun ouders, waardoor ook zij na een lange werkdag nog even hun energie kwijt kunnen. De sfeer tussen kinderen, groepsleiding en ouders maakt de Boeskoolboefjes zo uniek!

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs na schooltijd. Uw zoon of dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt! Ons team van enthousiaste, ervaren, professionele pedagogisch medewerkers staan voor de kinderen klaar om hen een uitdagend en vooral heel leuk activiteitenaanbod te bieden.

Openingstijden
De Boeskoolboefjes is open op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag aansluitend op de uitgaanstijd van de scholen. Opvang op woensdag- en vrijdagmiddag is ook mogelijk, maar dan op onze hoofdlocatie in Bedum. Dit geldt ook voor vakantieopvang

Adres
Van Berumstraat 2 | 9785 BG Zuidwolde | 06 – 27417989 |
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO

Burchtstraat | Bedum

Op de BSO aan de Burchtstraat hebben we 1 groep: De Bijdehandjes voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. We hebben diverse hoeken waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op de BSO staat de vrije tijd van kinderen voorop. Er is allerlei speelgoed om mee spelen en er zijn een heleboel leeftijdsgenootjes om samen iets mee te ondernemen. We bieden diverse activiteiten aan d.m.v. een thema waarin kinderen vrij zijn om hieraan mee te doen.

Activiteitenaanbod
De jongste kinderen laten vaak hun fantasie en creativiteit de vrije loop. Regelmatig wordt er een ruimte omgebouwd tot theater of restaurant en veranderen de kinderen in heuse koks en obers. Daarnaast worden er volop creatieve activiteiten aangeboden. Deze locatie beschikt over een buitenruimte waar volop gespeeld kan worden in de zandbak, of met de skelter en fietsen.

Kom gerust eens langs na schooltijd. Uw zoon of dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt! Ons team van enthousiaste, ervaren, professionele pedagogisch medewerkers staan voor de kinderen klaar om hen een uitdagend en vooral heel leuk activiteitenaanbod te bieden.

Openingstijden
Onze BSO is op dinsdagmiddag aansluitend op de schooltijden open. Tijdens de schoolvakanties en margedagen kan uw kind de hele dag naar de opvang aan De Vlijt. In de zomervakantie is deze locatie de hele dag geopend. Heeft u voorschoolse opvang nodig? Ook dat kan bij ons. Wij zorgen dan dat uw kind op tijd op school is.

Adres
Burchtstraat 2 | 9781 BA Bedum | 06 25443374 |
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO