Buitenschoolse opvang De Marne

gemeente de marne foto's bso eenrumOnze BSO is gevestigd in een prachtige locatie vlak bij de basisschool De Octopus. Onze gezellige groepsruimte is huiselijk ingericht en biedt volop mogelijkheden om allerlei activiteiten te ondernemen. We hebben allerlei uitdagend spelmateriaal, knutselmaterialen, spelletjes etc.

Naast de groepsruimte hebben we nog verschillende themakamers. Zo is er een “kapsalon”, een spelkamer met voetbaltafel, een “restaurant”. Ook is er nog een grote speelhal waar ze zich lekker kunnen uitleven op bijvoorbeeld de grote speelkussens. De themaruimtes wisselen ook wel eens van onderwerp, afhankelijk van de interesses van de kinderen die er op dat moment spelen. De kinderen bedenken dan zelf een nieuw thema voor de kamer.

Direct grenzend aan de BSO-ruimte hebben we een prachtige grote tuin waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen, rennen, voetballen en nog veel meer. Ook wordt er gewerkt met thema’s en een daarbij behorende activiteitenladder. Gedurende een bepaalde periode staat één thema centraal en binnen dat thema worden wekelijks allerlei activiteiten bedacht. En tot slot worden er in de schoolvakanties allerlei extra activiteiten en uitstapjes georganiseerd voor de kinderen. Kortom, er is heel veel te doen op onze BSO!

De kinderen worden begeleid door een team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers die, vol passie en samen met de kinderen, elke dag tot een dag vol plezier maken!

Kinderen van alle scholen in de gemeente de Marne zijn van harte welkom op onze BSO. Vervoer van school naar de BSO wordt door ons geregeld.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Onze medewerkers leiden u graag rond op de BSO en kunnen u alles vertellen over onze werkwijze en activiteiten.

Openingstijden
Onze BSO is tijdens schoolweken geopend van 14.15 – 18.00 uur.
Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.00 – 18.00 uur.

Aanmelden BSO

Plantsoenstraat 4 | 9967 RE Eenrum | 0595 – 577067 |
Leidinggevende: Astrid Cazemier (astrid.cazemier@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang