Buitenschoolse opvang De Marne

gemeente de marne foto's bso eenrumOnze BSO is gevestigd in een prachtige locatie vlak bij de basisschool De Octopus. Onze gezellige groepsruimte is huiselijk ingericht en biedt volop mogelijkheden om allerlei activiteiten te ondernemen. We hebben allerlei uitdagend spelmateriaal, knutselmaterialen, spelletjes etc. Kinderen van alle scholen in de gemeente de Marne zijn van harte welkom op onze BSO. Vervoer van school naar de BSO wordt door ons geregeld.

Activiteitenaanbod
Naast de groepsruimte hebben we nog verschillende themakamers. Zo is er een “kapsalon”, een spelkamer met voetbaltafel, een “restaurant”. Ook is er nog een grote speelhal waar ze zich lekker kunnen uitleven op bijvoorbeeld de grote speelkussens. De themaruimtes wisselen ook wel eens van onderwerp, afhankelijk van de interesses van de kinderen die er op dat moment spelen. De kinderen bedenken dan zelf een nieuw thema voor de kamer.

Direct grenzend aan de BSO-ruimte hebben we een prachtige grote tuin waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen, rennen, voetballen en nog veel meer. Ook wordt er gewerkt met thema’s en een daarbij behorende activiteitenladder. Gedurende een bepaalde periode staat één thema centraal en binnen dat thema worden wekelijks allerlei activiteiten bedacht. En tot slot worden er in de schoolvakanties allerlei extra activiteiten en uitstapjes georganiseerd voor de kinderen. Kortom, er is heel veel te doen op onze BSO!

Kom gerust eens langs na schooltijd om een kijkje te nemen! Uw zoon of dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt! Ons team van enthousiaste, ervaren, professionele pedagogisch medewerkers staan voor de kinderen klaar om hen een uitdagend en vooral heel leuk activiteitenaanbod te bieden. Hierbij wordt vooral gekeken naar de passies en talenten van kinderen!.

Openingstijden
Onze BSO is tijdens schoolweken geopend van 14.15 – 18.00 uur.
Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.00 – 18.00 uur.

Adres
Hunse 2 | 9967 PS Eenrum | 0595 252136|
Leidinggevende: Gea Braschi (gea.braschi@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO