Buitenschoolse opvang Delfzijl

Brede School

gemeente Delfzijl foto's BSO Brede schoolDe Strandjutters is gevestigd  in de Brede School Noord. We hebben vele mogelijkheden in de buurt. Op loopafstand hebben we het speel/ontdekeiland, een pas aangelegde skatebaan en een kinderboerderij. Ook de dijk, de wierdedorpen Uitwierde en Biessum en een aangrenzende natuurgebied liggen binnen handbereik.

De BSO is gezellig ingericht met allerlei verschillende spel- en creatieve materialen passend bij de leeftijden van de kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen gebruik van de grote sporthal en de speellokalen van de Brede School Noord.

Buitenspelen doen we in de aangrenzende buitenruimte, die op een natuurlijke en uitdagende manier is ingericht. Er is een grote zandbak, een hut van wilgentakken, een glijbaan en diverse zitjes om heerlijk buiten te eten, te drinken of een spel te spelen.

Ook kunnen we gebruik maken van het schoolplein. Hier staan verschillende speeltoestellen zoals een speelhuis met glijbaan, een rekstok, 2 zandbakken, een wipkip en klimrek. De kinderen kunnen ook gebruik maken van de fietsen en allerlei spelmaterialen van school. Achter ons gebouw is een autovrij gebied aangelegd met paden, gras en water waar de oudere kinderen kunnen skaten, vliegeren, voetballen en vissen.

Op de BSO werken we met een activiteitenaanbod in de vorm van een activiteitenladder waarin activiteiten gekoppeld worden aan een bepaald thema . Samen met de kinderen bedenken we de thema’s en de daarbij behorende activiteiten. BSO is vrije tijd, dus kinderen mogen zelf aangeven wat zij zouden willen doen. Kinderen kunnen er ook voor kiezen om gebruik te maken van judo of danslessen die in de Brede School Noord worden georganiseerd. Naast dansen en sport wordt er nog een aanbod gedaan in de vorm van een activiteitenkalender waarop kinderen zich kunnen inschrijven voor verschillende activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur. Deze activiteiten worden ook in de Brede School Noord aangeboden. De activiteitenkalender verschijnt 3x per jaar en komt tot stand door de samenwerking van Kids2b, het Huis voor de Sport en alle scholen van Delfzijl.

Wilt u eens komen kijken? Dat kan natuurlijk, loop gerust eens binnen. U bent van harte welkom. En uw zoon/dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt.

Aanmelden BSO

Waddenweg 4 | 9933 KH Delfzijl | 0596 639200 | 
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.degroot@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

Tuikwerd

De BSO in Tuikwerd is gesitueerd in de Brede School. De Brede School biedt tal van mogelijkheden voor kinderen. Te denken valt aan een inpandige bibliotheek, theaterruimte en een bioscoop. Hier maken wij als BSO graag gebruik van!

Buitenspelen doen wij graag en veel. De omgeving biedt hier tal van mogelijkheden om de kinderen een leuk en uitdagend activiteitenaanbod te doen!

Aanmelden BSO

Hallehuis 2 | 9932 CR Delfzijl | 06 – 10221479 |
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.degroot@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

Farmsum

De BSO in Farmsum is een kleinschalige BSO in een prachtige natuurlijke omgeving. Buiten zijn en ontdekken staat centraal, maar ook de binnenruimte wordt natuurlijk niet vergeten. Gezellig, huiselijk en genoeg te doen voor iedereen die toch eventjes liever binnen wil zijn dan buiten! De BSO is gekoppeld aan de Brede School en biedt hierdoor vele extra mogelijkheden.

Op onze BSO werken wij met een activiteitenladder! Samen met de kinderen wordt deze voor een aantal weken vastgesteld. BSO is vrije tijd, kinderen mogen meedoen met de activiteiten die aangeboden worden maar als ze liever even iets anders willen doen dan kan dat natuurlijk!

Omdat de BSO in Farmsum kleinschalig is kan het gebeuren dat er op dagen dat het kindaantal erg laag is wij de kinderen overbrengen naar onze hoofdlocatie in Delfzijl, de bso in de Brede School Noord. De groep wordt daardoor wat groter, zodat het voor de kinderen leuker wordt (meer kinderen om mee te spelen en meer mogelijkheden om verschillende activiteiten aan te bieden).
Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom!

Aanmelden BSO

Borgshof 16a | 9936 CS Farmsum | 06 – 49073439 |
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.degroot@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang