Buitenschoolse opvang Delfzijl

De Strandjutters | Brede School Noord

gemeente Delfzijl foto's BSO Brede schoolDe Strandjutters is gevestigd  in de Brede School Noord. We hebben vele mogelijkheden in de buurt. Op loopafstand hebben we het speel/ontdekeiland, een pas aangelegde skatebaan en een kinderboerderij. Ook de dijk, de wierdedorpen Uitwierde en Biessum en een aangrenzende natuurgebied liggen binnen handbereik.

De BSO is gezellig ingericht met allerlei verschillende spel- en creatieve materialen passend bij de leeftijden van de kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen gebruik van de grote sporthal en de speellokalen van de Brede School Noord. Buitenspelen doen we in de aangrenzende buitenruimte, die op een natuurlijke en uitdagende manier is ingericht. Er is een grote zandbak, een hut van wilgentakken, een glijbaan en diverse zitjes om heerlijk buiten te eten, te drinken of een spel te spelen.

Ook kunnen we gebruik maken van het schoolplein. Hier staan verschillende speeltoestellen zoals een speelhuis met glijbaan, een rekstok, 2 zandbakken, een wipkip en klimrek. De kinderen kunnen ook gebruik maken van de fietsen en allerlei spelmaterialen van school. Achter ons gebouw is een autovrij gebied aangelegd met paden, gras en water waar de oudere kinderen kunnen skaten, vliegeren, voetballen en vissen.

Activiteitenladder
Op de BSO werken we met een activiteitenaanbod in de vorm van een activiteitenladder waarin activiteiten gekoppeld worden aan een bepaald thema. Samen met de kinderen bedenken we de thema’s en de daarbij behorende activiteiten. BSO is vrije tijd, dus kinderen mogen zelf aangeven wat zij zouden willen doen. Kinderen kunnen er ook voor kiezen om gebruik te maken van judo of danslessen die in de Brede School Noord worden georganiseerd. Naast dansen en sport wordt er nog een aanbod gedaan in de vorm van een activiteitenkalender waarop kinderen zich kunnen inschrijven voor verschillende activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur. Deze activiteiten worden ook in de Brede School Noord aangeboden. De activiteitenkalender verschijnt drie keer per jaar en komt tot stand door de samenwerking van Kids2b, het Huis voor de Sport en alle scholen van Delfzijl.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs na schooltijd. Uw zoon of dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt! Ons team van enthousiaste, ervaren, professionele pedagogisch medewerkers staan voor de kinderen klaar om hen een uitdagend en vooral heel leuk activiteitenaanbod te bieden.

Openingstijden
Onze BSO is open op maandag tot en met vrijdag aansluitend op de schooltijden tot 18.00 uur. Tijdens de schoolvakanties en margedagen kan uw kind de hele dag naar de opvang. Wij zijn open van 7.00 tot 18.00 uur. Heeft u voorschoolse opvang nodig? Ook dat kan bij ons. Wij zorgen dan dat uw kind op tijd op school is.

Adres
Waddenweg 10 | 9933 KH Delfzijl | 0596 610919 | 
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO