Buitenschoolse opvang Eemsmond

De Wiebelwagen | Uithuizen

Eemsmond website Uithuizen BSOOp zoek naar een leuke, gezellige en uitdagende BSO? Kom dan eens bij ons binnenlopen!

Wij zijn gevestigd in de OBS de Brunwerd. Hier hebben wij onze eigen ruimte  in één van de tijdelijke gebouwen die bij de school zijn geplaatst. De kinderen hebben deze ruimte samen ingericht. Ook kunnen wij gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte in de school en de gymzaal. Dus ook bij slecht weer hebben we alle ruimte en kunnen de kinderen al hun energie kwijt! Maar als het even kan gaan we lekker naar buiten! Voetballen, rennen, fietsen, skelteren, in de zandbak, leuke speeltoestellen, er is keuze genoeg!

Naast de groepsruimte in school hebben wij op het schoolplein ook nog onze kindercaravan staan! In deze caravan hebben de kinderen van 8 jaar en ouder hun eigen plek. Lekker even een muziekje luisteren en “chillen”!

Activiteitenladder
Op de BSO werken we met een activiteitenladder. Hieraan zijn allerlei activiteiten gekoppeld in een bepaald thema. De kinderen worden nauw betrokken bij het bedenken van de thema’s en de daarbij behorende activiteiten. Voor iedere dag van de week staat er een vrijblijvende  activiteit gepland. BSO  is vrije tijd voor kinderen en de kinderen kunnen deze naar eigen wens invullen!

Zoals wij al eerder hebben aangegeven gaan wij graag met de kinderen naar buiten. Op het schoolplein kunnen ze heerlijk spelen. Maar zodra het weer het toelaat gaan we met name in de schoolvakanties naar de CAMPING!! Jazeker, wij hebben een vaste plek voor onze eigen Kids2b kindercaravan op camping  de Breede in de buurt van Warffum. En wat is er nu leuker dan met z’n allen naar de camping te gaan, waar we ook nog heerlijk in het bos kunnen spelen, en waar we gebruik mogen maken van het zwembad.  De kinderen vinden het geweldig!

Kom gerust eens langs na schooltijd. Uw zoon of dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt! Ons team van enthousiaste, ervaren, professionele pedagogisch medewerkers staan voor de kinderen klaar om hen een uitdagend en vooral heel leuk activiteitenaanbod te bieden. Hierbij wordt vooral gekeken naar de passies en talenten van kinderen!

Openingstijden
Onze BSO is open op maandag tot en met vrijdag aansluitend op de schooltijden tot 18.00 uur. Tijdens de schoolvakanties en margedagen kan uw kind de hele dag naar de opvang. Wij zijn open van 7.00 tot 18.00 uur. Heeft u voorschoolse opvang nodig? Ook dat kan bij ons. Wij zorgen dan dat uw kind op tijd op school is.

Adres
M.J. Bultenastraat 8, | 9981 JB Uithuizen | 06 – 57063085 | 
leidinggevende: Merel Robbe (merel.robbe@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang


Aanmelden BSO

De Bezige Bij | Warffum

Eemsmond foto's website BSO WarffumBso De Bezige Bij is gevestigd in de OBS Jansenius de Vriesschool. We maken gebruik van de overblijfruimte van de school. Hier hebben we een eigen hoek gemaakt. De kinderen kunnen kiezen uit een groot aanbod van diverse activiteiten. Ook maken we gebruik van het speellokaal waar ze heerlijk hun energie kwijt kunnen en waar gerichte activiteiten aangeboden worden.

Buiten spelen vinden wij heel belangrijk. Wij zijn dan ook blij met het grote schoolplein waar we heerlijk op kunnen spelen! Oudere kinderen (7+) mogen in de bosjes spelen die naast de school staan. Op deze manier hebben ze de mogelijkheid om avontuurlijk te spelen. Verder gaan we in de zomer, als het weer het toelaat, vaak picknicken bij het bos in Warffum. Heerlijk genieten!

Activiteitenladder
Op de BSO werken we met een activiteitenaanbod in de vorm van een activiteitenladder. Hieraan zijn allerlei activiteiten gekoppeld in een bepaald thema. De kinderen worden nauw betrokken bij het bedenken van de thema’s en de daarbij behorende activiteiten. Voor iedere dag van de week staat er een vrijblijvende  activiteit gepland. BSO  is vrije tijd voor kinderen en de kinderen kunnen deze naar eigen wens invullen!

Zoals wij al eerder hebben aangegeven gaan wij graag met de kinderen naar buiten. Op het schoolplein kunnen ze heerlijk spelen. Zodra het weer het toelaat gaan we, met name in de schoolvakanties, naar de CAMPING!! Jazeker, wij hebben een vaste plek voor onze eigen Kids2b kindercaravan op camping  De Breede in de buurt van Warffum. En wat is er nu leuker dan met z’n allen naar de camping te gaan, waar we ook nog heerlijk in het bos kunnen spelen, en waar we gebruik mogen maken van het zwembad.  De kinderen vinden het geweldig!

Kom gerust eens langs na schooltijd. Uw zoon/dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt.

Openingstijden
De Bezige Bij is open op dinsdagmiddag en donderdagmiddag aansluitend op de schooltijden. Opvang in de schoolvakanties kan ook. Deze vindt plaatst op onze locatie in Uithuizen (of natuurlijk op de camping!)

Adres
Westervalge 5 | 9989 EB Warffum | 06 – 57703442 | 
leidinggevende:  Merel Robbe (merel.robbe@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang


Aanmelden BSO