Buitenschoolse opvang Loppersum

BSO De Vleermuizen | Loppersum

gemeente loppersum foto's bso loppersumSinds mei 2015 staat er aan de rand van het dorp Loppersum een prachtig nieuw gebouw dat speciaal is neergezet voor alle kinderen van Loppersum. In het gebouw zit OBS Prinses Beatrix, CBS Roemte en Kids2b met een peuterspeelzaal, dagopvang en een BSO.

In het nieuwe gebouw heeft de BSO twee grote groepsruimten en de mooie speelgang met meer dan voldoende ruimte. In één ruimte staat een hele grote keuken waar vaak de lekkerste dingen bereid worden. De andere groepsruimte is ingericht als atelier. Het atelier heeft vele mogelijkheden. Er kan geknutseld worden, er staan naaimachines en een professionele kleioven. Er is ook een speelhal waar de kinderen alle ruimte hebben om zich even uit te leven. Eerst rustig bijkomen van een drukke schooldag? Even lekker chillen op de bank met een boekje mag natuurlijk ook.

Buitenspelen doen we op het schoolplein of in de pannakooi (voetbalkooi), direct te bereiken vanuit de BSO-ruimte. Hier kunnen de kinderen bijvoorbeeld lekker voetballen, rennen, klimmen en klauteren.

Activiteitenladder
Op de BSO werken we met een activiteitenaanbod in de vorm van een activiteitenladder. Hieraan zijn allerlei activiteiten gekoppeld in een bepaald thema. De kinderen worden nauw betrokken bij het bedenken van de thema’s en de daarbij behorende activiteiten. BSO  is vrije tijd voor kinderen en de kinderen kunnen deze naar eigen wens invullen!

Ons team van enthousiaste, ervaren, professionele pedagogisch medewerkers staat elke dag voor de kinderen klaar om hen een uitdagend en vooral heel leuk activiteitenaanbod te bieden. Hierbij wordt vooral gekeken naar de passies, interesses en talenten van kinderen! Kom gerust een langs na schooltijd. Uw zoon/dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt.

Openingstijden
BSO de Vleermuizen is open op maandag tot en met vrijdag aansluitend aan de schooltijden tot 18.00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn ze open van 7.00 uur tot 18.00 uur. En heeft u voorschoolse opvang nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Adres
Schoolstraat 3b | 9919 HX Loppersum | 0596-571942 |
Leidinggevende: Christina Dijkman (christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO

BSO De Vogelvriend | Middelstum

foto BSO middelstumBSO de Vogelvriend heeft een ruimte in de openbare basisschool De Wilster. Onze gezellige BSO is huiselijk ingericht. We hebben een ruim aanbod van spel- en knutselmateriaal. BSO tijd is vrije tijd. Dus kinderen mogen zelf bedenken wat ze willen gaan doen. Naast onze eigen groepsruimte kunnen we ook gebruik maken van ruimtes van de school, zoals het speellokaal, de leeszolder en de keuken.

Regelmatig werken we met leuke thema’s, zoals theater, sport, kunst, cultuur en koken. Hier kunnen de kinderen vrijblijvend aan mee doen.

Activiteitenladder
Op de BSO werken we met een activiteitenaanbod in de vorm van een activiteitenladder. Hieraan zijn allerlei activiteiten gekoppeld in een bepaald thema. De kinderen worden nauw betrokken bij het bedenken van de thema’s en de daarbij behorende activiteiten. Voor iedere dag van de week staat er een vrijblijvende  activiteit gepland. BSO  is vrije tijd voor kinderen en de kinderen kunnen deze naar eigen wens invullen!

Ook buitenspelen vinden we erg belangrijk, we zijn dan ook vaak te vinden in de speeltuin naast de school.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens lang, u bent van harte welkom! Ons team van enthousiaste, ervaren, professionele pedagogisch medewerkers staat elke dag voor de kinderen klaar om hen een uitdagend en vooral heel leuk activiteitenaanbod te bieden. Uw zoon/dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt.

Openingstijden
BSO De Vogelvriend is open op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag aansluiten aan de schooltijden tot 18.00 uur. Heeft u ook opvang in de schoolvakanties nodig? Dat kan op onze hoofdlocatie in bijvoorbeeld Loppersum of Bedum.

Adres
Zuiderstraat 1a| 9991 CM Middelstum | 06 – 30123086 |
Leidinggevende: Christina Dijkman (christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO