Buitenschoolse opvang Winsum

BSO Winsum

BSO WinsumOnze BSO is gevestigd aan de Warfstraat 1 (in de Blauwe Schuit). Een prachtige locatie met veel ruimte en een geweldige, natuurlijk ingerichte buitenruimte. De BSO heeft 2 verschillende basisgroepen, één groep voor de kinderen van 4-7 jaar en één groep van 7-12 jaar. Beide groepen hebben hun eigen groepsruimte. Naast de 2 basis groepsruimten hebben we ook nog verschillende themaruimtes. Zo is er een atelier waar door de kinderen prachtige kunstwerken worden gecreëerd, de kookclub waar lekker kan worden gebakken en gekookt, het laboratorium waar je een jonge onderzoeker wordt, allerlei proefjes kan doen en kan ontdekken hoe dingen in elkaar zitten. En dan hebben we nog  de “chill-zolder” voor de oudste kinderen waar muziek wordt geluisterd, muziek wordt gemaakt en lekker wordt gechilled. Voor de jongsten is er nog een grote speelhal waar ze zich lekker uit kunnen leven op bijvoorbeeld de grote speelkussens.

Buitenspelen
Buitenspelen vinden wij erg belangrijk. We hebben dan ook een grote buitenspeelruimte waarin de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Tevens kunnen de kinderen ook naar de voetbalkooi, het basketbalpleintje of de speelweide die allen grenzen aan de BSO. In de meivakantie en in de zomervakantie breiden we onze BSO-activiteiten uit en gaan we naar camping de Breede in Warffum, waar onze eigen Kids2b kindercaravan staat! De kinderen van de BSO kunnen daar lekker zwemmen, naar de speeltuin, naar het bos. De hele dag “kamperen”, echt helemaal waanzinnig! De kinderen vinden het geweldig!!

De kinderen worden begeleid door een team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers die, vol passie en samen met de kinderen, elke dag tot een dag vol plezier maken! Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Onze medewerkers laten u graag alles zien en kunnen u alles vertellen over onze werkwijze en activiteiten.

Openingstijden
Onze BSO is tijdens schoolweken geopend van 15.00 – 18.00 uur en op woensdag en vrijdag vanaf 12.00 uur. Voorschoolse opvang is ook mogelijk vanaf 7.00 uur. Wij brengen uw kind dan vervolgens op tijd naar school! Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.00 – 18.00 uur.

Adres
Warfstraat 1 | 9951 BS Winsum | 0595 – 435888 |
Leidinggevende: Gea Braschi (gea.braschi@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO

BSO De Hobbits | Baflo

baflo psz WinsumOp zoek naar leuke opvang in Baflo? Dan moet u echt eens een kijkje bij De Hobbits nemen!

Wij zijn gevestigd in het schoolgebouw van OBS Noordewier in Baflo/Rasquert. We vinden het belangrijk dat de kinderen op de BSO zich bij ons thuis voelen en onderling goed met elkaar overweg kunnen. BSO-tijd is bij ons vrije tijd dus kinderen mogen zelf aangeven wat ze bij ons willen doen. We hebben allerlei uitdagend spelmateriaal, knutselmaterialen, spelletjes etc.  Even bijkomen van een drukke schooldag, rustig een boekje lezen op de bank mag natuurlijk ook! We gaan ook graag en veel naar buiten. Op het schoolplein kunnen we heerlijk spelen. Daarnaast werken wij met thema’s. Samen met de kinderen bedenken we een thema waar wij vervolgens allerlei activiteiten bij bedenken die we dan met z’n allen kunnen doen!

Buitenspelen
Zodra het weer het toelaat  gaan we ook graag naar “onze” boerderij, op loopafstand van de BSO. Hier staan de natuur en de dieren centraal. We hebben een boomhut, een pony om te verzorgen, kuikentjes, en nog veel meer. Ook maken we de mooiste kunstwerken met alle materialen die rondom de boerderij te vinden zijn, zoals boomstammetjes, takken, stenen, mos, schapenwol, klei en nog veel meer. Maar vooral lekker veel buiten zijn!

Nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens naar binnen, u bent van harte welkom! De kinderen worden begeleid door een team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers die, vol passie en samen met de kinderen, elke dag tot een dag vol plezier maken! Onze medewerkers laten u graag alles zien en kunnen u alles vertellen over onze werkwijze en activiteiten.

Openingstijden:
De Hobbits is open op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag aansluitend aan de schooltijden! Heeft u vakantie opvang nodig? Dat kan op onze BSO in Winsum.

Adres
Meijmaweg 9a | 9955 VC Rasquert |  06-12470377 |
Leidinggevende: Gea Braschi (gea.braschi@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden BSO