Buitenschoolse opvang

Wat is nu leuker dan uit school komen en vervolgens leuke, gezellige, spannende en uitdagende activiteiten te doen! Dit kan bij uitstek op de locaties voor buitenschoolse opvang (BSO) van Kids2b!

In schoolweken bieden wij voorschoolse opvang (alleen op de hoofdlocaties)  en buitenschoolse opvang aan. Onze BSO’s zijn open vanaf het moment dat de school van uw kind uitgaat en mocht het nodig zijn dan kunnen we uw kind van school ophalen. Heeft u ook in de schoolvakanties opvang nodig, dan kan dat natuurlijk ook. Uw kind kan dan gewoon de hele dag bij ons terecht!

BSO is voor uw kind vrije tijd! Dit betekent dat hij/zij zelf mag bedenken wat het wil gaan doen. Hierbij kan gekozen worden uit een groot aantal verschillende spelmaterialen. Samen met andere kinderen knutselen, toneel spelen, voetballen, rennen, fietsen, tekenen en nog veel meer! Even geen zin in samen spelen? Dat kan natuurlijk. Er is ruimte genoeg om even in je eentje lekker een boekje te lezen of een leuke puzzel te maken.

Dankzij onze activiteitenladders, die wij samen met inbreng van de kinderen opstellen, bieden wij kinderen een variatie aan van creativiteit, muziek, dans, sport en spel. Voor elk kind is er wel iets passend bij zijn/haar talent of passie!

EEN BEETJE REGEN HOUDT ONS NIET TEGEN! Wij zijn dus erg vaak buiten te vinden met de kinderen! Lekker ravotten, skelteren, tikkertje, voetballen, beestjes zoeken en nog zo veel meer. Buiten zijn is onderzoeken, ontdekken en eigen grenzen verkennen!Per gemeente kunt u lezen wat de opvanglocatie u en uw kind te bieden heeft.

Heeft u na het lezen nog vragen, bel (050-3688000) of mail (plaatsing@kids2b.nl) ons gerust. Wij staan u graag te woord.

Een keer langskomen op de opvanglocatie van uw keus. Dat kan natuurlijk! Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom.

 

Brochure-Reisfolder             Brochure-Algemeen