Dagopvang Bedum

Bedum Dagopvang Kids2bBent u ook op zoek naar goede opvang voor uw kind? Loop dan eens binnen op onze dagopvanglocatie aan de Vlijt 18 in Bedum.

Een toplocatie met o.a. drie groepsruimten voor de dagopvang. Een fantastische tuin die op een speelse manier is ingericht! Kinderen kunnen fietsen over een heus verkeersplein, spelen in onze eigen ingerichte pipowagen, klimmen, klauteren en heerlijke zandgebakjes maken in de zandbak. En voor de allerkleinste hebben wij “babyhuisjes” buiten staan. Hierin kunnen zij heerlijk en op een veilige manier buiten slapen als het mooi weer is.

Onze groepen zijn huiselijk ingericht met verschillende speelhoeken voor de kinderen. Op de groepen wordt gewerkt met thema’s. Deze thema’s zijn telkens terug te vinden in de inrichting en decoratie van de groepen en het gebouw.

3+ activiteiten
Door ons open-deurenbeleid kunnen kinderen op bepaalde momenten ook met kinderen van andere groepen spelen. En daarnaast bieden wij onze 3-jarige peuters gerichte 3+ activiteiten. Even van hun eigen groep af, zonder rekening te hoeven houden met de “kleintjes”, alle aandacht voor het feit dat ze “al” 3 jaar zijn!  Reuze spannend en je ziet ze groeien! De kinderen van de dagopvang gaan ook geregeld even op stap. Dat hoeft niet heel ver te zijn. Een uitstapje naar de bakker om de hoek is al heel erg leuk. Maar ook bijvoorbeeld met de bolderkar naar het park of wandelend naar de eendjes is altijd groot feest

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen, u bent van harte welkom! Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Bedum!

Openingstijden
Onze dagopvang in Bedum is op maandag tot met vrijdag geopend van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Adres
De Vlijt 18 | 9781 NR Bedum | 050 – 3013757 |
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

 

Aanmelden dagopvang