Dagopvang Appingedam

Dagopvang Opwierde

Appingedam foto's website dagopvang

In de wijk Opwierde, in het kindcentrum OPwierde, vindt je dagopvang en buitenschoolse opvang Opwierde, samen met de peuterspeelzaal Pinkeltje, OBS De Vuurvlinder en CBS De Triangel.

Op onze dagopvang hebben kinderen naast de gezellige groepsruimten ook nog een ruime speelgang. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte en mogelijkheden om zich uit te leven. De omgeving zorgt ervoor dat elk kind wordt uitgedaagd om te spelen en te ontdekken. Spelen en spelend leren staat bij ons centraal. Op de groepen en in de gang zijn verschillende speel- en themahoeken waar  kinderen samen of even alleen kunnen spelen. Voor baby’s is er een rustige plek van waaruit ze alles kunnen volgen wat er om hun heen gebeurt.

Buitenspelen
Aansluitend aan de groepsruimten ligt onze buitenruimte. Als het weer het enigszins toelaat staan de deuren open zodat we heerlijk naar buiten kunnen. Lekker rondfietsen, klimmen, rennen, in de zandbak, verstoppertje spelen, beestjes zoeken, nieuwe dingen ontdekken.

3+ activiteiten
Op een aantal ochtenden hebben de oudste peuters 3+ activiteiten in onze BSO ruimte. Op deze manier kunnen wij de peuters specifieke activiteiten bieden die bij hun belevingswereld past. En de peuters vinden het geweldig. Even alleen maar stoere dingen doen op de groep. Je ziet ze groeien! De activiteiten stimuleren de peuters op een speelse en uitdagende manier. Dit betekent spelend leren waardoor kinderen goed voorbereid naar de basisschool kunnen.

Wilt u eens een keer komen kijken? Dat kan natuurlijk! Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Appingedam.

Openingstijden
Onze dagopvang is open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Adres
Wethouder Olthoflaan 4c | 9902 LB Appingedam | 0596 – 626182 |
Leidinggevende: Hester van der Bles (hester.vanderbles@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

 

Aanmelden dagopvang

Dagopvang Olingertil

In het kindcentrum Olingertil hebben wij sinds juni 2018 ook een dagopvanglocatie. Dit betekent dat ouders op deze locatie naast peuteropvang en buitenschoolse opvang ook terecht kunnen voor dagopvang.

In een mooie ruime lichte ruimte kunnen kinderen van 0 tot 4 samen spelen, ontdekken, leren en vooral heel veel plezier hebben. Daarnaast kunnen wij samen met de kinderen heerlijk buiten spelen op een groot afgeschermd plein waar naar harte lust gefietst en gerend kan worden. En voor de allerkleinsten zorgen wij natuurlijk voor een eigen plekje buiten.

Af en toe even buurten bij de peuteropvang is ook heel spannend, maar wel leuk! En als een bijna 4 jarige even stoer op de buitenschoolse opvang wil spelen dan kijken we graag of dat te regelen is. Dat is het voordeel van alle opvangsoorten grenzend aan één grote hal.

Wilt u graag eens komen kijken? Dat kan natuurlijk, u bent van harte welkom. Ons medewerkers maken graag kennis met u en vertellen u graag alles over hoe het er op de dagopvang aan toe gaat.

Openingstijden
Onze dagopvang is open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Adres

Olingermeeden 6| 9903 ET Appingedam | 0596 – 625857
Leidinggevende: Hester van der Bles (hester.vanderbles@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden dagopvang