Dagopvang Appingedam

Dagopvang Opwierde

Appingedam foto's website dagopvang

In de wijk Opwierde, in het kindcentrum OPwierde, vindt je dagopvang en buitenschoolse opvang Opwierde, samen met de peuterspeelzaal Pinkeltje, OBS De Vuurvlinder en CBS De Triangel.

Op onze dagopvang hebben kinderen naast de gezellige groepsruimten ook nog een ruime speelgang. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte en mogelijkheden om zich uit te leven. De omgeving zorgt ervoor dat elk kind wordt uitgedaagd om te spelen en te ontdekken. Spelen en spelend leren staat bij ons centraal. Op de groepen en in de gang zijn verschillende speel- en themahoeken waar  kinderen samen of even alleen kunnen spelen. Voor baby’s is er een rustige plek van waaruit ze alles kunnen volgen wat er om hun heen gebeurt.

Buitenspelen
Aansluitend aan de groepsruimten ligt onze buitenruimte. Als het weer het enigszins toelaat staan de deuren open zodat we heerlijk naar buiten kunnen. Lekker rondfietsen, klimmen, rennen, in de zandbak, verstoppertje spelen, beestjes zoeken, nieuwe dingen ontdekken.

3+ activiteiten
Op een aantal ochtenden hebben de oudste peuters 3+ activiteiten in onze BSO ruimte. Op deze manier kunnen wij de peuters specifieke activiteiten bieden die bij hun belevingswereld past. En de peuters vinden het geweldig. Even alleen maar stoere dingen doen op de groep. Je ziet ze groeien! De activiteiten stimuleren de peuters op een speelse en uitdagende manier. Dit betekent spelend leren waardoor kinderen goed voorbereid naar de basisschool kunnen.

Wilt u eens een keer komen kijken? Dat kan natuurlijk! Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Appingedam.

Openingstijden
Onze dagopvang is open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Adres
Wethouder Olthoflaan 4c | 9902 LB Appingedam | 0596 – 626182 |
leidinggevende: Saskia Knigge (saskia.knigge@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

 

Aanmelden dagopvang