Dagopvang De Marne

gemeente de marne fotos dagopvang eenrumOp zoek naar leuke, kleinschalige, gezellige en bovenal goede kinderopvang in Eenrum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze dagopvang is gevestigd op een mooie locatie, centraal in Eenrum. Onze gezellige groepsruimte is zo ingericht dat er voor alle kinderen, van baby tot peuter, veel uitdaging is en tegelijkertijd ook geborgenheid biedt in een veilige speelomgeving. Zo vind je op de groep verschillende speelhoeken, zoals de bouwhoek, de keukenhoek, de leeshoek en natuurlijk ook een ruimte speciaal voor onze allerkleinsten.

Buitenspelen
Grenzend aan de groepsruimte ligt onze prachtige, grote tuin boordevol uitdagingen, waar kinderen zich volledig kunnen uitleven. Zo kunnen ze lekker fietsen, rennen, springen, kan er in het gras gespeeld worden, van heuveltjes afrollen of in de zandbak spelen. Onze tuin en “buiten zijn” vinden wij heel belangrijk. Buiten zijn is voor de kinderen lekker spelen, onderzoeken, ontdekken en eigen grenzen verkennen. En mocht het een keer slecht weer zijn waardoor we helaas niet naar buiten kunnen, dan kan er ook in onze speelhal heerlijk gespeeld worden.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Eenrum, want:

OPGROEIEN DOE JE NIET ALLEEN, MAAR MET DE WERELD OM JE HEEN!

Openingstijden
Onze dagopvang is open van 07.00 – 18.00 uur.

Adres
Hunse 2 |9967 PS Eenrum | 0595 252136
Leidinggevende: Gea Braschi (gea.braschi@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden dagopvang