Dagopvang Delfzijl

gemeente delfzijl foto's dagopvang delfzijlDe dagopvang in Delfzijl bestaat uit twee verticale groepen, dit betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen: De Kleine Kapitein en De Scheepsmaatjes. Op beide groepen kunnen 16 kinderen worden opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De groepsruimtes zijn gezellig, huiselijk en uitdagend ingericht. Er is ruimte voor vrij spel en themagerichte activiteiten die zichtbaar worden aan de verschillende verteltafels. Verder wordt er op de dagopvang gewerkt met Boekenpret (voor kinderen vanaf 2 jaar) en VVE (vroeg- en voorschoolse educatie).

Buitenspelen
Kids2b vindt dat buiten spelen belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Binnen en buiten spelen vraagt andere vaardigheden en biedt andere mogelijkheden. Buiten nodigt o.a. uit tot grotere, grovere en snellere bewegingen (rennen, hinkelen, fietsen) en tot het ontdekken van natuur. In Delfzijl is de buitenruimte ingericht voor kinderen. Er valt veel te ontdekken. Er zijn kronkelpaadjes, gemaakt van verschillende ondergronden, heggetjes en een wilgentenen hut. In de tuin bevindt zich een bult(je) waar kinderen heerlijk op kunnen klauteren en waar ze vanaf kunnen rollen. Als er sneeuw op ligt vormt de bult een prachtige natuurlijke ‘glijbaan’. Tevens is er een moestuin aangelegd. Groot feest als de groente wordt geoogst en er lekkere hapjes van worden gemaakt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de gewone speeltoestellen. Zo proberen we voor elk kind een aantrekkelijke, avontuurlijke omgeving te creëren.

Nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen, uw bent van harte welkom! Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Delfzijl.

Openingstijden
Onze opvanglocatie is op maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot 18.00 uur.

Adres
Waddenweg 10 | 9933 KH Delfzijl | 0596 – 610919 |
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

 

Aanmelden dagopvang