Dagopvang Eemsmond

Eemsmond foto's website dagopvangOp zoek naar goede, kleinschalige dagopvang in Uithuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het centrum van Uithuizen hebben wij een prachtige locatie. Lekker centraal maar toch heerlijk rustig. Op de dagopvang hebben we één groep “Baloe”, waarin we maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 4 kunnen opvangen.

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo. Onze groepsruimte is daar op ingericht. Voor elke leeftijd is er uitdagend speelmateriaal aanwezig. Kinderen hebben ruimte nodig om allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers geven die ruimte en tegelijkertijd proberen ze kinderen te stimuleren door hen leuke en afwisselende activiteiten aan te bieden die bij hun leeftijd past. Voor onze peuters hebben we speel- en themahoeken waar kinderen samen of alleen al hun fantasie in kwijt kunnen. Onze baby’s hebben hun eigen afgeschermde plek waar zij rustig alles kunnen volgen wat er om hun heen gebeurt.

Buitenspelen
Aansluitend aan de groepsruimte ligt onze fantastische tuin!  Als het weer het enigszins toelaat staan de deuren open zodat wij heerlijk naar buiten kunnen. In de zandbak, op de skelter, voetballen, fietsen, rennen en nog veel meer! We hebben zelfs ons eigen moestuintje waar de kinderen naar hartelust in mogen tuinieren!

Wilt u eens komen kijken? Dat kan natuurlijk! Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Uithuizen.

Openingstijden:
Baloe is van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur open.

Adres
Oosterstraat 25 | 9981 CN Uithuizen | 0595 – 432775 |
leidinggevende: Merel Robbe (merel.robbe@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

 

Aanmelden dagopvang