Dagopvang Eemsmond

Eemsmond foto's website dagopvangOp zoek naar goede, kleinschalige dagopvang in Uithuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In het centrum van Uithuizen hebben wij een prachtige locatie. Lekker centraal maar toch heerlijk rustig!

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo. Onze groepsruimte is daar op ingericht. Voor elke leeftijd is er uitdagend speelmateriaal aanwezig. Kinderen hebben ruimte nodig om allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers geven die ruimte en tegelijkertijd proberen ze kinderen te stimuleren door hen leuke en afwisselende activiteiten aan te bieden die bij hun leeftijd past. Voor onze peuters hebben we speel- en themahoeken waar kinderen samen of alleen al hun fantasie in kwijt kunnen. Onze baby’s hebben hun eigen afgeschermde plek waar zij rustig alles kunnen volgen wat er om hun heen gebeurt.

Aansluitend aan de groepsruimte ligt onze fantastische tuin!  Als het weer het enigszins toelaat staan de deuren open zodat wij heerlijk naar buiten kunnen. In de zandbak, op de skelter, voetballen, fietsen, rennen en nog veel meer! We hebben zelfs ons eigen moestuintje waar de kinderen naar hartelust in mogen tuinieren!

Wilt u eens komen kijken? Dat kan natuurlijk. Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom!

Openingstijden:
Baloe is van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur open.

Aanmelden dagopvang

Oosterstraat 25 | 9981 CN Uithuizen | 0595 – 432775 |
leidinggevende: Valerie Lubberts (valerie.lubberts@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang