Dagopvang Eemsmond

Uithuizen

Eemsmond foto's website dagopvang

Op zoek naar goede, kleinschalige dagopvang in Uithuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het centrum van Uithuizen hebben wij een prachtige locatie. Lekker centraal maar toch heerlijk rustig. Op de dagopvang hebben we één groep "Baloe", waarin we maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 4 kunnen opvangen.

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo. Onze groepsruimte is daar op ingericht. Voor elke leeftijd is er uitdagend speelmateriaal aanwezig. Kinderen hebben ruimte nodig om allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers geven die ruimte en tegelijkertijd proberen ze kinderen te stimuleren door hen leuke en afwisselende activiteiten aan te bieden die bij hun leeftijd past. Voor onze peuters hebben we speel- en themahoeken waar kinderen samen of alleen al hun fantasie in kwijt kunnen. Onze baby’s hebben hun eigen afgeschermde plek waar zij rustig alles kunnen volgen wat er om hun heen gebeurt.

Buitenspelen Aansluitend aan de groepsruimte ligt onze fantastische tuin!  Als het weer het enigszins toelaat staan de deuren open zodat wij heerlijk naar buiten kunnen. In de zandbak, op de skelter, voetballen, fietsen, rennen en nog veel meer! We hebben zelfs ons eigen moestuintje waar de kinderen naar hartelust in mogen tuinieren!

Wilt u eens komen kijken? Dat kan natuurlijk! Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Uithuizen.

Openingstijden: Baloe is van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur open.

Adres Oosterstraat 25 | 9981 CN Uithuizen | 0595 – 432775
Leidinggevende: Hester van der Bles (hester.vanderbles@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden dagopvang

Uithuizermeeden

Bent u op zoek naar kinderopvang met net dat beetje extra?

Dit vindt u bij Het Schathuis! Onze nieuwe locatie aan de Hoofdstraat 1 in Uithuizermeeden op steenworp afstand van de Rensumaborg heeft 15 oktober jl. haar deuren geopend.

Alle aandacht en zorg voor jonge en oudere kinderen in een mooi karakteristiek, warm pand in een prachtige natuurlijke omgeving! De inrichting is met zorg gekozen om zo een huiselijke sfeer te creëren waarin de kinderen zich helemaal thuis voelen. In de keuze van het speelgoed vinden wij het erg belangrijk dat het spannend en uitdagend is voor kinderen. Daarnaast is het speelgoed veelal gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

Na school lekker veel buiten spelen en op ontdekkingstocht gaan in de mooie natuur rondom het pand. Tuinieren in onze eigen moestuin en samen koken. Even relaxen met een leuk boek in de tuin. Voor ieder kind genoeg keuze passend bij zijn/haar passie en interesse.

Onze tuin wordt nog helemaal aangelegd zodat het een plek wordt waar de kinderen op onderzoek uitgaan en zich vrij kunnen bewegen. Het is ons uitgangspunt om de kinderen iedere dag buiten te laten spelen. Water, stenen, zand, bomen, hoogteverschillen, slingerende paadjes, verstoppen tussen de struiken of in een buis. Vies worden vinden we bij Het Schathuis geen probleem. Met een speciale overall kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen zonder dat ze nat en/of koud worden bij koud en regenachtig weer. Ook voor de allerkleinsten zal er buiten een veilige en uitdagende plek zijn om te spelen. Hiervoor wordt een speciaal omheinde babytuin aangelegd. Eveneens zal Het Schathuis gebruik maken van buitenslaaphuisjes voor de kleinsten.

Het Schathuis krijgt ook een moestuin, hiervoor moeten we echter even op het voorjaar wachten. We zullen samen met de kinderen de moestuin onderhouden. We zaaien, verzorgen en oogsten de groenten en fruit. Tot slot bereiden we het product in de keuken en eten uiteindelijk een heerlijk maaltijd uit eigen tuin.

Bij diverse activiteiten zal samengewerkt gaan worden met verenigingen of andere partners uit de directe omgeving. Kinderen kunnen bij Het Schathuis geheel verzorgd de wereld ontdekken. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel gerust met ons voor meer informatie wij staan u graag te woord.

Openingstijden: Het Schathuis is van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur open.

Adres 
Hoofdstraat 1| 9982 AA Uithuizermeeden | 0595 - 725805 
Leidinggevende: Hester van der Bles hester.vanderbles@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden dagopvang