Dagopvang Loppersum

Gemeente loppersum dagopvangOnze dagopvang heeft twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar; de Hommels en de Mieren. Beide groepen hebben plaats voor ieder 12 kinderen. Onze dagopvang is gehuisvest in de Brede School van Loppersum. De Brede School biedt onderdak aan de openbare basisschool Prinses Beatrix, peuterspeelzaal Prugelhorn en de buitenschoolse opvang van Kids2b. Hierdoor werken we regelmatig samen met de school. Voorbeelden hiervan zijn een gezamenlijke ouderavond over voorlezen, het voorlezen van kinderen uit groep 8 tijdens De Nationale Voorleesdagen en een gezamenlijke sportmiddag in de gezondheidsweek.

Activiteitenaanbod
De ruimtes zijn gezellig en uitdagend ingericht met wisselende speelhoeken. Zo is er een poppenhoek, bouwhoek, leeshoek, keukenhoek etc. Voor de baby’s zijn rustige hoeken ingericht. Er is ruimte voor vrij spel en er worden ook geregeld themagerichte activiteiten georganiseerd. De Mieren en de Hommels hebben een open-deurenbeleid, dat wil zeggen dat de kinderen van beide groepen geregeld de gelegenheid hebben om met elkaar te spelen.  Onze buitenruimte is groot en omheind en heeft door speeltoestellen en spelmateriaal afwisselende speelmogelijkheden. Omdat wij buitenspelen erg belangrijk vinden, zijn we vaak buiten met de kinderen.

Wilt u eens komen kijken? Dat kan natuurlijk! Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Loppersum.

Openingstijden
Dagopvang Loppersum is maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur open.

Adres
Bosweg 27e | 9919 TG Loppersum | 0596 – 571932 |
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.de.groot@kids2b)
Landelijk register kinderopvang

 

Aanmelden dagopvang