Dagopvang Loppersum

Gemeente loppersum dagopvangOnze dagopvang heeft twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar; de Hommels en de Mieren. Beide groepen hebben plaats voor ieder 12 kinderen. De ruimtes zijn gezellig en uitdagend ingericht met wisselende speelhoeken. Zo is er een poppenhoek, bouwhoek, leeshoek, keukenhoek etc. Voor de baby’s zijn rustige hoeken ingericht. Er is ruimte voor vrij spel en er worden ook geregeld themagerichte activiteiten georganiseerd. De Mieren en de Hommels hebben een open-deurenbeleid, dat wil zeggen dat de kinderen van beide groepen geregeld de gelegenheid hebben om met elkaar te spelen.
Onze buitenruimte is groot en omheind en heeft door speeltoestellen en spelmateriaal afwisselende speelmogelijkheden. Omdat wij buitenspelen erg belangrijk vinden, zijn we vaak buiten met de kinderen.

Onze dagopvang is gehuisvest in de Brede School van Loppersum. De Brede School biedt onderdak aan de openbare basisschool Prinses Beatrix, peuterspeelzaal Prugelhorn en de buitenschoolse opvang van Kids2b. Hierdoor werken we regelmatig samen met de school en de peuterspeelzaal.

Voorbeelden hiervan zijn een gezamenlijke ouderavond over voorlezen, het voorlezen van kinderen uit groep 8 tijdens De Nationale Voorleesdagen en een gezamenlijke sportmiddag in de gezondheidsweek.

Aanmelden dagopvang

Bosweg 27e | 9919 TG Loppersum | 0596 – 571932 |
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.de.groot@kids2b)
Landelijk register kinderopvang