Dagopvang Ten Boer

foto's dagopvang Ten Boer

Welkom op Pluk, Stampertjes of Zaza!! Dit zijn onze drie dagopvanggroepen waar kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar van harte welkom zijn!

Naast onze gezellige groepen hebben we ook nog een eigen speelhal waar de groepen gezamenlijke activiteiten houden. We hebben ons eigen kinderrestaurant, kinderen kunnen knutselen in het atelier, met zijn allen toneel spelen en nog heel veel meer!

Op onze dagopvang werken wij met thema’s. Gedurende een periode van 6 weken staat er telkens één thema centraal. In deze 6 weken doen wij samen met de kinderen allerlei activiteiten die over het thema gaan. Bij een thema “beroepen” lezen we verhaaltjes voor over beroepen, maken we met z’n allen een brandweerauto van grote kartonnen dozen, verkleden we ons allemaal als politieagent, komt er een echte ambulance langs en nog heel veel meer!

Voor de 3+ kinderen doen we nog iets extra’s! Wekelijks organiseren wij activiteiten die specifiek op hun belevingswereld gericht zijn. Even geen rekening houden met de “kleintjes” maar lekker stoer doen met alle andere 3-jarigen! Want stoere dingen horen er tenslotte bij als je al bijna naar school mag!

We spelen heel graag in onze fantastische tuin en proberen dan ook zo veel mogelijk buiten te zijn. In onze “ontdektuin” kunnen de kinderen lekker rennen en rollen van de heuvel, kliederen met zand en water aan de kliedertafel, op zoek naar beestjes, alles onderzoeken, nieuwe dingen ontdekken of gewoon lekker fietsen, voetballen of spelen in de zandbak. En ja, vies worden mag, elke dag!

En wist u dat wij onze eigen moestuin hebben? Op loopafstand van onze opvanglocatie groeien onze overheerlijke aardbeien, de mooiste aardappelen, bietjes, prei en nog heel veel meer!

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs, dan kunt u zelf zien wat wij doen en hoeveel plezier de kinderen hebben! U bent van harte welkom.

Openingstijden:
Onze dagopvang in Ten Boer is van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur open!

Aanmelden dagopvang

Kievitstraat 6 | 9791 ER Ten Boer | 050 302 3918 |
Leidinggevende: Marinka Koster (marinka.koster@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang