Dagopvang Winsum

gemeente winsum foto's dagopvangOp zoek naar goede opvang in Winsum? Loop dan eens bij ons binnen op onze locatie  gevestigd in de Blauwe Schuit! Een prachtige locatie die de beschikking heeft over 4 groepsruimten en een prachtige grote tuin

We werken met 3 verticale groepen, dit betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen: de Rode, Blauwe en Gele Kabouters. De 4e groepsruimte hebben we ingericht speciaal voor onze peuteractiviteiten. Alle groepsruimtes zijn zo ingericht dat er voor alle kinderen veel uitdaging is en tegelijkertijd ook veiligheid en geborgenheid biedt. Zo kan je op de groepen verschillende hoeken vinden. Zoals de bouwhoek, de keukenhoek, de leeshoek en natuurlijk ook ruimte speciaal voor onze allerkleinsten. Naast alle activiteiten en uitdagingen op de groep hebben we ook een speelhal waar lekker gespeeld kan worden. Voor de peuters hebben we een peuteractiviteiten-programma waarin allerlei activiteiten worden aangeboden passend bij de behoefte  en de ontwikkeling van een peuter.

Buiten
Onze tuin is natuurlijk aangelegd en biedt de kinderen volop de gelegenheid om op ontdekkingsreis te gaan. Zo kunnen ze lekker fietsen, kan er in het gras gespeeld worden, in de zandbak of het speelhuisje. Onze tuin en “buiten zijn” vinden wij heel belangrijk. Buiten zijn is voor de kinderen lekker spelen, onderzoeken, ontdekken en eigen grenzen verkennen.

Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Onze medewerkers laten u graag de opvanglocatie zien en kunnen u alles vertellen over onze dagopvang in Winsum.

Openingstijden:
Onze opvanglocatie is op maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot 18.00 uur.

Warfstraat 1 | 9951 BS Winsum | 0595 – 435647 |
Leidinggevende: Gea Braschi (gea.braschi@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden dagopvang