Flexibele opvang

Kids2b probeert zoveel mogelijk aan de opvangwensen van ouders tegemoet te komen.

Onze standaard plaatsingscriteria hebben wij dan ook voor al onze klanten zo flexibel mogelijk gehouden. Het verplicht afnemen van één hele dag van 10 uur is bij ons niet van toepassing. Op de dagopvang kunnen ouders kiezen tussen een eindtijd van 15.00, 16.00, 17.00 of 18.00 uur. En op de BSO kan men kiezen tussen een eindtijd van 17.00 of 18.00 uur. En zelfs 16.00/16.15 uur is mogelijk bij een continurooster.

De minimale afname is slechts 1 dagdeel op de dagopvang en 1 middag op de buitenschoolse opvang.

Daarnaast hebben wij nog de volgende opties:

  • Op sommige locaties is er de mogelijkheid om tot 18.30 uur opvang af te nemen.
  • Op sommige locaties is er de mogelijkheid om vanaf 7.00 uur opvang af te nemen.
  • Bij het afnemen van een lange middag op de BSO kan men ook tot 15.00 uur afnemen (betreft vaak een woensdag en/of vrijdag waarop de kinderen de hele middag vrij zin).
  • 2-wekelijks afname is mogelijk.
  • Zowel op de dagopvang als op de buitenschoolse opvang kan men kiezen tussen een contract inclusief vakantieopvang of exclusief vakantieopvang.

Heeft u een flexibel werkrooster?

Ook dan kunt u bij ons terecht! Op elke locatie hebben wij een aantal plekken beschikbaar voor kinderen die wisselende dagen komen. Wel geldt voor ouders met een flexibele opvangwens dat ook voor hen de plaatsingscriteria gelden zoals voor ouders met vaste opvangdagen. Dit om de continuïteit en rust op een groep te kunnen waarborgen.

Bent u benieuwd of wij ook aan uw opvangwens kunnen voldoen? Vraag het ons, wij zullen ons uiterste best doen om u een zo passend mogelijk aanbod te doen! U kunt hiervoor contact op nemen met afdeling plaatsing, 050 3688000 of via de mail naar plaatsing@kids2b.nl