Gastouderopvang zoeken

Op zoek naar gastouderopvang?

Op zoek naar kleinschalige opvang in een huiselijk omgeving? Dan is gastouderopvang wellicht iets voor u. Daarnaast is gastouderopvang zeer flexibel en worden de opvangen maandelijks berekend op basis van de uren die u daadwerkelijk afneemt (wel met een minimum aantal opvanguren per maand).

Kids2b heeft een groot aantal gastouders in haar bestand. Dit maakt dat wij bijna altijd wel een passende match kunnen maken. Al onze gastouder staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang & Peuterspeelzalen. Dit betekent dat zij voldoen aan alle wet- en regelgeving die de Wet Kinderopvang aan een gastouder stelt. Ook ons gastouderbureau staat ingeschreven en jaarlijks vindt er een GGD-inspectie plaats. Voor u een veilig en vertrouwd gevoel!

Ons gastouderbureau bemiddelt tussen ouders en gastouders. Na uw aanmelding gaan wij in eerste instantie op basis van uw wensen op zoek naar een geschikte gastouder. Zodra het gevoel, na de eerste kennismaking tussen gastouder en vraagouder, bij beide partijen goed is kan de opvang van start gaan. Er volgt een proefperiode van 2 maanden waarin we regelmatig contact hebben en vervolgens blijven wij jaarlijks evalueren en voortgangsgesprekken houden. Op deze manier weten we zeker dat alles naar wens blijft verlopen.

Het financiële gedeelte wordt ook door ons geregeld. De afgenomen uren worden maandelijks achteraf door de gastouder in het webportal gezet. Na akkoord van de ouder komen de uren bij ons binnen. Wij factureren de opvang aan ouder en zorgen dat de gastouder zijn/haar gastoudervergoeding ontvangt.

Wilt u weten of wij voor u de door u gewenste opvang kunnen regelen? Wilt u weten wat voor u de kosten zullen zijn? Vraag het gerust! U kunt ons bereiken op nummer 050-3688000!

Brochure Peutespeelzaal Kids2b