Gastouderopvang

 

Kleinschalig en flexibel!

Bent u op zoek naar kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving en bij voorkeur zo nauwkeurig mogelijk aangepast op uw eigen werktijden! Dan is gastouderopvang iets voor u.

Bij gastouderopvang wordt u kind opgevangen in het huis van de gastouder. Dichtbij, persoonlijk, warm en gezellig. Uw gastouder kan een bekende zijn, maar ook iemand die onze bemiddelingsmedewerkers, aan de hand van uw wensen, voor u hebben gevonden. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn zeer ervaren en werken al vele jaren bij Kids2b. Hierdoor zijn zij in staat om bij de opvangwensen van een ouder de meest geschikte gastouder te vinden.  Ook gedurende de opvangperiode houden zij nauw contact met beide partijen.

Onze gastouders zijn echte professionals. Immers, niet iedereen kan zo maar gastouder worden. Zij hebben de juiste opleiding, EHBO-diploma en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Maar bovenal zijn onze gastouders enthousiast en gemotiveerd. Zij zullen alles in het werk stellen om uw kind een veilige en gezellige omgeving te bieden. Voor zowel kinderen tussen de 0 en 4 jaar alsmede kinderen die al naar de basisschool gaan is de gastouder een vertrouwd adres, waar ieder zijn/haar eigen plek heeft, vriendjes ontmoet, lekker kan spelen, zich kan ontwikkelen en vooral veel plezier heeft.

Heeft u vragen over gastouderopvang? Bel gerust met één van onze bemiddelings-medewerkers (050-3688000) zij staan u graag te woord. Mailen kan natuurlijk ook via plaatsing@kids2b.nl.

Brochure Peutespeelzaal Kids2b

Lees hier onze algemene voorwaarden gastouderopvang 2017

Inspectierapport GGD; In het Landelijk Register Kinderopvang & Peuterspeelzalen staan alle gastouders die voldoen aan wet- en regelgeving. Alle gastouder die bij Kids2b zijn aangesloten treft u hier. De lijst is op alfabetische volgorde (let op, ook de gastouders die al uitgeschreven staan en dus geen opvang meer bieden worden nog vermeld). In de lijst met gastouders kunt u per gastouder doorklikken en vervolgens kunt u alle rapporten inzien van GGD inspecties die bij deze gastouder hebben plaatsgevonden.

Het inspectierapport van ons gastouderbureau zelf treft u hier aan.