Gemeente Bedum

gemeente bedum gemeente paginaOp zoek naar goede, professionele opvang in de gemeente Bedum? Bij Kids2b kunt u op meerdere locaties terecht voor alle soorten opvang.

Centraal gelegen in Bedum treft u aan De Vlijt 18 onze dagopvang aan. Evenals onze buitenschoolse opvang. Erg handig alles onder één dak.

Daarnaast hebben wij aan de Foelkiusstraat onze peuterspeelzaal. Direct tegenover de Jumbo (de kinderden vinden boodschappen doen erg leuk!). Even buiten Bedum hebben wij een buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal in Zuidwolde. En mocht op zoek zijn naar gastouderopvang voor uw kind(eren), ook dan kunnen wij u in de gemeente Bedum van dienst zijn.

Omdat wij u alle vormen van opvang kunnen bieden is het ook mogelijk om gecombineerde opvang af te nemen. Gastouderopvang samen met de peuteropvang. Of in de schoolweken naar de gastouder en in de schoolvakanties naar de buitenschoolse opvang. Zelfs dagopvang in combinatie met peuteropvang is op onze locaties in de gemeente Bedum mogelijk. Kortom, genoeg keus dus!

Specifieke informatie per locatie kunt u vinden op de locatiepagina’s.

Onze afdeling plaatsing kan u alles vertellen over de plaatsingsmogelijkheden. Bel gerust, zij staan u graag te woord!
Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 050-3688000.

Agenda

Geen evenementen op dit moment op de lijst