Gemeente Delfzijl

gemeente Delfzijl foto's gemeente paginaOp zoek naar goede, professionele opvang in de gemeente Delfzijl? Bij Kids2b kunt u op meerdere locaties terecht voor alle soorten opvang.

In de Brede School Noord aan de Waddenweg treft u onze dagopvang en onze buitenschoolse  opvang en een peuterspeelzaal aan. Erg handig alles onder één dak.

Naast een locatie voor buitenschoolse opvang in de Brede School Noord hebben wij ook een locatie in Farmsum en één in Tuikwerd. De kinderen van Farmsum en Tuikwerd worden op dit moment opgevangen op de buitenschoolse opvang van de Brede School Noord. Ook voor peuteropvang kunt u kiezen uit diverse locaties. In Delfzijl zelf hebben wij in totaal 4 locaties. Daarnaast hebben wij nog een locatie in Farmsum, Spijk, Wagenborgen, Holwierde en Woldendorp. Mocht u op zoek zijn naar gastouderopvang voor uw kind(eren), ook dan kunnen wij u in de gemeente Delfzijl van dienst zijn. Kortom, genoeg keuze dus!

Omdat wij u alle vormen van opvang kunnen bieden is het ook mogelijk om gecombineerde opvang af te nemen. Gastouderopvang samen met peuteropvang. Of in de schoolweken naar de gastouder en in de schoolvakanties naar de buitenschoolse opvang.

Specifieke informatie per locatie kunt u vinden op de locatiepagina’s.

Onze afdeling plaatsing kan u alles vertellen over de plaatsingsmogelijkheden. Bel gerust, zij staan u graag te woord!
Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 050-3688000.

Agenda

Geen evenementen op dit moment op de lijst