Ten Boer

Gemeente ten boer gemeente paginaOp zoek naar goede, professionele opvang in de gemeente Ten Boer? Bij Kids2b kunt u op meerdere locaties terecht voor alle soorten opvang.

In de basisschool De Huifkar treft u onze dagopvang aan. Evenals onze buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar en ook nog onze peuteropvang. Erg handig alles onder één dak. Kids2b heeft ook nauwe contacten met de school en met enig regelmaat organiseren wij dan ook graag samen activiteiten.

In de basisschool De Fontein treft u ook een buitenschoolse opvang aan van Kids2b. Deze is voor kinderen vanaf 7 jaar. Net buiten Ten Boer hebben wij nog een buitenschoolse opvang in Ten Post, een buitenschoolse opvang in Garmerwolde en een peuterspeelzaal in Thesinge. En mocht u op zoek zijn naar gastouderopvang voor uw kind(eren), ook dan kunnen wij u in de gemeente Ten Boer van dienst zijn.

Omdat wij u alle vormen van opvang kunnen bieden is het ook mogelijk om gecombineerde opvang af te nemen. Gastouderopvang samen met de peuteropvang. Of in de schoolweken naar de gastouder en in de schoolvakanties naar de buitenschoolse opvang. Zelfs dagopvang in combinatie met peuteropvang is op onze locatie in Ten Boer mogelijk. Kortom, genoeg keus dus!

Specifieke informatie per locatie kunt u vinden op de locatiepagina’s.

Onze afdeling plaatsing kan u alles vertellen over de plaatsingsmogelijkheden. Bel gerust, zij staan u graag te woord!
Zij zijn te bereiken op  telefoonnummer 050-3688000.

Agenda

Geen evenementen op dit moment op de lijst