Gemeente Winsum

gemeente Winsum gemeente paginaOp zoek naar goede, professionele opvang in de gemeente Winsum? Bij Kids2b kunt u op meerdere locaties terecht voor alle soorten opvang.

In de Blauwe Schuit aan de Warfstraat 1 in Winsum treft u onze dagopvang aan. Evenals onze buitenschoolse opvang en onze peuterspeelzaal. Erg handig alles onder één dak. Kids2b zoekt ook graag de samenwerking met de andere partijen die gebruik maken van de Blauwe Schuit. Hierdoor kunnen wij vaak leuke activiteiten organiseren voor de kinderen.

Even buiten Winsum hebben wij nog een buitenschoolse opvang in Rasquert/Baflo, een peuterspeelzaal in Baflo, een peuterspeelzaal in Ezinge en nog een peuterspeelzaal in Sauwerd. En mocht u op zoek zijn naar gastouderopvang voor uw kind(eren), ook dan kunnen wij u in de gemeente Winsum van dienst zijn.

Omdat wij u alle vormen van opvang kunnen bieden is het ook mogelijk om gecombineerde opvang af te nemen. Gastouderopvang samen met peuterspeelzaal. Of in de schoolweken naar de gastouder en in de schoolvakanties naar de buitenschoolse opvang. Kortom, genoeg keuze dus!

Specifieke informatie over de locaties zelf kunt u lezen op de locatie pagina’s.

Onze afdeling plaatsing kan u alles vertellen over de plaatsingsmogelijkheden. Bel gerust, zij staan u graag te woord!
Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 050-3688000.

Agenda

Geen evenementen op dit moment op de lijst