HBO-coach VVE-locaties gemeente Delfzijl

Wat zou jij doen? David is 3,5 jaar en praat weinig. Het team probeert veel met spelletjes, boekjes en liedjes, maar echt klaar voor school is hij nog niet. Laat jij het team zo hun gang gaan of ga jij samen met hen aan de slag?

Dagelijks maken wij dit soort prachtige momenten mee op onze locaties. Een moment dat misschien heel onbelangrijk lijkt, maar voor een kind zo groot kan zijn. Want laat jij hun wereld groter worden? En geef jij de teams op locaties naast ruimte ook de middelen om de talenten van kinderen nog beter te doen ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op dit moment hebben wij een vacature voor

HBO-coach VVE-locaties gemeente Delfzijl
voor 18 uur

Wat ga jij doen?

Als HBO-coach ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van de VVE-peuteropvanglocaties in Delfzijl; dit onder supervisie van de teamleider. Wekelijks begeleid jij dan ook de teams van de VVE-locaties als het gaat om de juiste uitvoering van het VVE- en pedagogisch beleid. Daarbij ondersteun je bij het opstellen en aanpassen van het pedagogisch werkplan. En is er een overleg met het onderwijs? Jij vindt het geen enkel probleem.

Jij krijgt dus een afwisselende functie waar ook tutoring deel vanuit kan maken. En de resultaten die afgesproken zijn met de gemeente? Deze meet jij met behulp van het kwaliteitszorgsysteem.

Waar kom jij te werken?

Kids2b is de leukste kinderopvangorganisatie van het Noorden. Op ruim 35 locaties en bij gastouders in 6 Groninger gemeenten verzorgen en bemiddelen wij de opvang van meer dan 3000 kinderen. Dit doen wij aan de hand van onze 3 speerpunten; voeding & beweging, taal en buiten; en op basis van onze kernwaarden; samen, plezier, open, ontwikkeling, respect en vertrouwen. Op dit moment groeien wij hard en zijn we nauw betrokken bij veel samenwerkingstrajecten met (onderwijs)partners. Dit biedt veel kansen voor jou om je te ontwikkelen en zo niet alleen de kinderen te laten groeien, maar ook jezelf!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent die HBO-coach met een creatieve, actieve en oplossingsgerichte houding. Schakelen tussen verschillende collega’s en doelgroepen is geen enkel probleem voor jou en ook voor het contact met  bijvoorbeeld het onderwijs draai jij je hand niet om.

Daarnaast beschik jij over:

 • Een kindgerichte / pedagogische opleiding op minimaal HBO-niveau,
 • Naast pedagogische kennis heb je kennis van VVE-methodieken,
 • Je hebt een aantal jaren ervaring met de doelgroep 2- 4 jarigen.
 • Kennis en inzicht in groepsdynamische processen
 • Kennis van de ontwikkelingsfasen van een kind
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en coachen van collega’s

Hou jij daarbij van het laten groeien van jouw collega’s’ en/of het verder ontwikkelen van het VVE beleid? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wat bieden wij jou?

Deze functie is ingedeeld in schaal  8 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.417,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%).

Daarnaast bieden we jou:

 • Een contract voor de duur van 1 jaar
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting en reiskostenvergoeding
 • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops
 • Een gezellig jaarlijks uitje met de hele organisatie; zie de aftermovie van het uitje van dit jaar hier
 • Werken op leuke locaties en met fijne teams
 • Een ondersteunende organisatie en een teamleider die voor je klaar staat

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en CV voor 29 november 2019. Die kan je sturen naar personeelszaken@kids2b.nl.

Voor aanvullende informatie of vragen kan je contact opnemen met Astrid Cazemier, 06 – 200 63 566 of astrid.cazemier@kids2b.nl.