Het Merelhuis in Middelstum gaat verder onder de vlag van Kids2b.

Per 1 april 2018 wordt het Kinderdagverblijf Het Merelhuis in Middelstum onderdeel van de Noord-Groningse Kinderopvangorganisatie Kids2b. Op 29 januari j.l. tekenden beide directeuren de intentieovereenkomst voor de overname.

Het Merelhuis blijft gehuisvest op dezelfde locatie en de kinderen zullen opgevangen worden door de bekende en vertrouwde medewerkers. De eigenaar Merel Robbe en de medewerkers komen in dienst van Kids2b.

Merel Robbe is verheugd over deze stap: “Nu we onderdeel zijn van Kids2b kunnen we beter alle veranderingen in de kinderopvang (o.a. nieuwe wetgeving) doorvoeren en de ouders vanaf 1 april ook BSO aanbieden. Dat was tot nu toe niet mogelijk. Bovendien blijf ik leidinggeven aan het team van het Merelhuis”. Lenie van der Werf, directeur-bestuurder van Kids2b: “Wij zijn blij met deze stap. De visie van het Merelhuis sluit goed aan bij onze nieuwe pedagogische visie waarin bv. bewuste voeding centraal staat. Nu Het Merelhuis onderdeel wordt van onze organisatie kunnen we onze krachten bundelen en ouders in Middelstum en omgeving goede kinderopvang blijven bieden”.

 

Merel Robbe (links) en Lenie van der Werf (rechts) ondertekenen de intentieovereenkomst.