Invalkrachten

‘Werken bij Kids2b vind ik erg fijn. Ik word gestimuleerd om creatief en flexibel te zijn en krijg de vrijheid om hier de kinderen een fantastische tijd te bezorgen’. (uit het medewerkers onderzoek 2019)

Wil jij ook deze vrijheid in jouw werk ervaren? En ben jij op zoek naar een werkgever die je de mogelijkheid geeft om je werk écht te combineren met je privé? Of dat nou je studie of je eigen gezin is? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Wij zijn nu op zoek naar

Invalkrachten
dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang
voor 0 tot 36 uur per week op verschillende locaties

Wat ga jij doen?

Een flesje hier, een luierwissel daar en in de middag op een andere locatie met de peuters een zandkasteel bouwen? Geen enkel probleem voor jou. Dagelijks ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de opvang en verzorging van onze kinderen. Daarbij onderhoud jij ook het contact met de ouders/verzorgers over de dagelijkse gang van zaken. Komen er die dag ook nog toekomstige ouders kijken voor een rondleiding? Jij geeft ze een uitgebreide tour en beantwoordt met plezier hun vragen.

Als invalkracht bij ons werk je dus zowel zelfstandig als in groepsverband. Samen schep je een situatie waarin kinderen zich veilig voelen en waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen. Dit alles doe je in overeenstemming met onze pedagogische visie en binnen ons beleid. Maar zie dat als een kader waarbinnen je ook allerlei vernieuwde activiteiten kunt bedenken. Dus wil jij je echt verantwoordelijk voelen voor datgene wat je doet? Dan is dit de baan voor jou!

Waar kom jij te werken?

Kids2b is de leukste kinderopvangorganisatie van het Noorden. Op ruim 35 locaties en bij gastouders in 6 Groninger gemeenten verzorgen en bemiddelen wij de opvang van meer dan 3000 kinderen. Dit doen wij aan de hand van onze 3 speerpunten; voeding & beweging, taal en buiten; en op basis van onze kernwaarden; samen, plezier, open, ontwikkeling, respect en vertrouwen. Op dit moment groeien wij hard en zijn we nauw betrokken bij veel samenwerkingstrajecten met (onderwijs)partners. Dit biedt veel kansen voor jou om je te ontwikkelen en zo niet alleen de kinderen te laten groeien, maar ook jezelf!

Als invalkracht word jij ingezet op de verschillende locaties binnen onze organisatie. Hierdoor ontmoet je veel kinderen, ouders en collega’s en doe je dus steeds een kijkje in de keuken van een andere opvanglocatie. En met die frisse blik kan je ons weer inspireren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij ben die invalkracht met een creatieve, actieve en oplossingsgerichte houding. Schakelen tussen verschillende groepen is geen enkel probleem voor jou en ook voor een vriendelijk praatje met (toekomstige) ouders/verzorgers draai jij je hand niet om.

Daarnaast beschik jij over:

  • Een flexibele houding om te werken waar jij nodig bent
  • Een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 (dit kan je hier checken)
  • Inzicht in groepsdynamische processen
  • Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen
  • Kennis en ervaring hebbend met VVE en dit kunnen borgen binnen de groep

Hou jij daarbij van gezonde voeding, lezen en/of buiten ravotten? Of heb je een andere superkracht? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wat bieden wij jou?

Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 2.793,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%).

Daarnaast bieden we jou:

  • Een 0-uren contract waarbij je van 0 tot 36 uur per week kan werken
  • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting en reiskostenvergoeding
  • Een gezellig jaarlijks uitje met de hele organisatie
  • Een ondersteunende organisatie en een teamleider die er indien nodig voor je is

Ben jij enthousiast geworden van deze vacatures? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en CV. Dit kan je sturen naar personeelszaken Kids2b Bedumerweg 2a, 9959 PG Onderdendam of per e-mail naar personeelszaken@kids2b.nl.