Nieuwe kinderopvang in voormalige huishoudschool in Uithuizermeeden

Kids2b groeit! Op 1 oktober 2018 zal een nieuwe vestiging geopend worden in Uithuizermeeden. Kids2b opent hier Het Schathuis: een nieuwe bijzondere locatie aan de Hoofdstraat 1 in Uithuizermeeden (de voormalige huishoudschool).

Start 1 oktober

Op deze nieuwe locatie is alle ruimte om de speerpunten van Kids2b aandacht te geven: voeding & beweging, buiten zijn en taal. Tuinieren in de eigen moestuin, samen koken, veel spelen en ontdekken in de mooie natuur rondom het pand en de Rensumaborg en lekker lezen in een hangmat.

De komende tijd gaat Kids2b het pand opknappen en inrichten zodat komend najaar gestart kan worden met peuteropvang, dagopvang en buitenschoolse opvang.

Vroege vogels-actie

Als kind (eren) voor 1 september worden aangemeld kunnen ouders en kinderen profiteren van de Vroege vogels-actie: kinderen ontvangen een stoere buitenoverall in hun eigen maat en ouders kunnen kiezen uit een  fruit- of groentemand van Goudgewas uit Roodeschool. Aanmelden is binnenkort mogelijk.

Open avond

Om de wensen en ideeën van ouders en ook inwoners goed te leren kennen organiseert Kids2b in september een Open avond.  Ouders, de Dorpsraad van Uithuizermeeden en alle belangstellenden zijn van harte welkom.  De open avond vindt plaats in het pand aan de Hoofdstraat 1 in Uithuizermeeden en de datum volgt.

Over Kids2b

Al 25 jaar verzorgt Kids2b vol enthousiasme en passie de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Noord Groningen. Kids2b biedt peuteropvang, dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Kids2b heeft locaties in de gemeenten Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Ten Boer en Winsum.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning & Plaatsing via het telefoonnummer 050 368 8000 of stel uw vraag per e-mail via info@kids2b.nl.