Peuteropvang Bedum

Peuteropvang De Paddestoel | Bedum

gemeente bedum foto's psz bedumIn een oude kleuterschool, centraal gelegen in Bedum, is onze peuteropvang De Paddestoel gehuisvest. Behalve twee ruime en lichte lokalen kunnen de peuters ook gebruik maken van een groot plein met veel gras en natuurlijk een heerlijk grote zandbak.

Iedere peuter kan vanaf zijn tweede verjaardag een vaste ochtend en middag komen spelen onder leiding van een vaste pedagogisch medewerker geassisteerd door een vrijwilliger en/of een stagiaire. Er  wordt volop geknutseld, gezongen, gelachen, gerend en gespeeld met al het prachtige speelgoed dat bij hun eigen belevingswereld past. Plezier hebben, daar draait het om! Ondertussen worden de peuters echter op een deskundige en professionele wijze door de pedagogisch medewerker begeleid en gevolgd door middel van een peutervolgsysteem, zodat de peuter als zelfverzekerde 4-jarige kleuter de overstap naar de basisschool kan maken.

SPEEL, LEER, GROEI & GENIET!

De dagdelen verlopen volgens een vast ritme met daarin vrij spel, in de kring vertellen, eten en drinken en buiten spelen. Er wordt gewerkt met Startblokken, een programma voor voor- en vroegschoolse educatie, waarin allerlei thema’s aan bod komen die terugkeren in het voorlezen, de liedjes en de werkjes van de peuters. Samen spelend de wereld ontdekken.

Natuurlijk zijn wij er ook voor u als ouder(s)/verzorger(s). De pedagogisch medewerkers staan open voor uw vragen en opmerkingen. Naast de leidsters is een oudercommissie actief die invulling geeft aan o.a. het Sinterklaasfeest, het Kerstdiner en een feestweek aan het eind van het schooljaar. Daarnaast staat er iedere eerste ochtenddagdeel van de maand koffie en thee voor u klaar, zodat u ook eens kennis kunt maken met de andere ouders.

Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Natuurlijk zijn wij er ook voor u als ouder(s)/verzorger(s). Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten op De Paddestoel.

Openingstijden
Uw peuter kan op de volgende dagdelen naar De Paddestoel

  Combinatie van dagdelen
Groep 1 Maandagochtend Donderdagmiddag
Groep 2 Maandagochtend Donderdagmiddag
Groep 3 Maandagmiddag Donderdagochtend
Groep 4 Maandagmiddag Donderdagochtend
Groep 5 Dinsdagmiddag Vrijdagochtend
Groep 6 Dinsdagmiddag Vrijdagochtend
Groep 7 Dinsdagochtend Woensdagochtend
Groep 8 Woensdagochtend alleen 3-jarigen


Aanmelden peuteropvang

Adres
Foelkiusstraat 2 | 9781 BB Bedum | 06 52747989 |
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvangPeuteropvang ‘t Beudeltje | Zuidwolde

gemeente bedum foto psz zuidwoldeOp de Venhuisschool in Zuidwolde zijn peuters uit Zuidwolde (en directe omgeving) van harte welkom op peuteropvang ’t Beudeltje. Hier kunnen zij op maandag- en donderdagochtend samen met leeftijdsgenootjes lekker samen spelen, ontdekken, leren, groeien, lachen en plezier hebben.

Samen spelen, leren, ontdekken en genieten!
Tijdens het spel en spelen worden alle peuters door middel van een peutervolgsysteem op een deskundige wijze in hun ontwikkeling gevolgd, waardoor zij op 4-jarige leeftijd als zelfstandige kleuter de overstap naar het basisonderwijs kunnen maken.

Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Natuurlijk zijn wij er ook voor u als ouder(s)/verzorger(s). Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten bij 't Beudeltje.

Openingstijden
Uw peuter kan op maandagochtend en donderdagochtend van 8:30 uur tot 12:00 uur naar 't Beudeltje.

Aanmelden peuteropvang

Adres
Van Berumstraat 2 | 9785 BG  Zuidwolde | 06 - 21176013 |
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang