Peuteropvang Delfzijl

Tuikwerd | Duimelotje

gemeente Delfzijl foto psz duimelotje intro Een grote stap, uw peuter mag naar de peuteropvang! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar gelukkig voelen kinderen zich al heel snel thuis op Duimelotje. In de wijk Tuikwerd, in de Brede School Tuikwerd, vindt je onze Peuteropvang Duimelotje samen met onze buitenschoolse opvang en OBS De Garven. Hier hebben wij een gezellige groepsruimte die ingericht is op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo.

Activiteitenaanbod
Buitenspelen vinden we ook erg belangrijk en dat doen we dan ook graag! In onze tuin kunnen de kinderen lekker rennen, fietsen, beestjes zoeken, springen en nog veel meer. En mocht het weer te slecht zijn om buiten te spelen dan kunnen we gebruik maken van het speellokaal van de school om daar allerlei beweegspelletjes en oefeningen te doen. Lekker de ruimte om ons helemaal uit te leven!

Elke week  mogen de kinderen in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema.

Openingstijden
Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuteropvang bezoeken.

  Combinatie dagdelen
Groep 1 Maandagmiddag Donderdagochtend
Groep 2 Dinsdagmiddag Vrijdagochtend
Groep 3 Maandagochtend Woensdagochtend

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs met uw (bijna) peuter. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. U bent van harte welkom!

Adres
Hallehuis 4 | 9932 CR Delfzijl | 0596 - 654558
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang

Delfzijl | Brede School Noord

delfzijl psz brede school noordEen grote stap, uw peuter mag naar de peuteropvang! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar gelukkig voelen kinderen zich al heel snel thuis! In de Brede School Noord aan de Waddenweg treft u naast onze peuteropvang ook onze dagopvang en onze buitenschoolse  opvang tevens basisschool de Noorderbreedte en CBS de Meerpaal aan. Samen vormen de scholen en kids2b één geheel onder de naam Kindcentrum Noord. Met een doorgaande lijn in opvoeding en ontwikkeling en een breed (naschools) aanbod, krijgt ieder kind van 0 tot 13 jaar de ruimte zich optimaal te ontwikkelen. Erg handig alles onder één dak.

Activiteitenaanbod
We hebben 2 gezellige groepsruimtes die ingericht zijn op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo. Onze peuters mogen ook elke week gebruik maken van het speellokaal van de school om daar allerlei beweegspelletjes en oefeningen te doen onder de deskundige begeleiding van een medewerker van Het Huis van de Sport. De kinderen vinden dit heerlijk! Lekker even helemaal uitleven. Buitenspelen vinden we ook erg belangrijk en dat doen we dan ook graag! In onze prachtige tuin kunnen de kinderen lekker rennen, fietsen, beestjes zoeken, springen en nog veel meer.

Elke week  mogen de kinderen in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema.

Kortom, er is heel veel te doen voor peuters op onze peuteropvang!

Openingstijden
Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuteropvang bezoeken:

  Combinatie dagdelen
Groep 1 Maandagochtend Donderdagmiddag
Groep 2 Maandagmiddag Donderdagochtend
Groep 3 Dinsdagochtend Vrijdagochtend
Groep 4 Maandagochtend Woensdagochtend
Groep 5 Dinsdagochtend Donderdagochtend
Groep 6 Dinsdagmiddag Vrijdagochtend

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs met uw (bijna) peuter. U bent van harte welkom! Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang.

Adres
Waddenweg 10 | 9933 KH Delfzijl | 0596 – 639223 |
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang


Aanmelden peuteropvang

Delfzijl | De Paddestoel

Delfzijl foto;s psz de paddestoelEen grote stap, uw peuter mag naar de peuteropvang! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar gelukkig voelen kinderen zich al heel snel thuis op De Paddestoel!

We hebben 2 gezellige groepsruimtes die ingericht zijn op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo.

Activiteitenaanbod
Buitenspelen vinden we ook erg belangrijk en dat doen we dan ook graag! In onze tuin kunnen de kinderen lekker rennen, fietsen, beestjes zoeken, springen en nog veel meer.  Elke week  mogen de kinderen in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema.

Openingstijden
Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuteropvang bezoeken:

  Combinatie dagdelen
Groep 1 Maandagochtend Donderdagochtend
Groep 2 Dinsdagochtend Donderdagmiddag
Groep 3 Dinsdagmiddag Vrijdagochtend
Groep 4 Maandagmiddag Woensdagochtend

Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Natuurlijk zijn wij er ook voor u als ouder(s)/verzorger(s). Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten op De Paddestoel.

Adres
Barklaan 10 | 9934 JT Delfzijl | 06 – 52747990 |
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang

Delfzijl | Otje

Delfzijl PSZ Otje_2

Een grote stap, uw peuter mag naar de peuteropvang! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar op Otje voelen kinderen zich al heel snel thuis!

Otje ligt in de wijk Fivelzigt.  Onze gezellige groepsruimte is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo.

De dagindeling op de peuteropvang verloopt veelal volgens een vast ritme. Tijdens het brengen en halen wordt er vrij gespeeld door de peuters. De ene peuter bouwt in de bouwhoek, terwijl de andere peuter liever aan tafel nog even een puzzel met mamma of pappa maakt. Dit vrije spel biedt de peuters de mogelijkheid om ieder om zijn eigen manier vertrouwd te raken met de sfeer van de peuteropvang. Wanneer alle ouders zijn vertrokken, wordt er gezamenlijk opgeruimd en gaan we in de kring om te kijken wie er allemaal is. Na het namen lezen krijgen de peuters de gelegenheid wat te vertellen. De kring wordt ook gebruikt om voor te lezen, liedjes te zingen of kinderen voor te bereiden op een thema waarmee gewerkt wordt.

SPEEL, LEER, GROEI & GENIET!

Na de kring spelen we of gaan we gezamenlijk een activiteit doen, als tekenen, verven of plakken. Peuters die beslist niet mee willen doen, hoeven nog niet, maar worden wel gestimuleerd door andere peuters of door de leidster om toch wat te proberen. Vaak is de activiteit dermate aantrekkelijk dat ze de verleiding niet kunnen weerstaan.
Halverwege de ochtend of middag gaan we aan tafel voor het eten en drinken. Dit is meteen een momentje van rust voor de leidster, de vrijwilliger en de peuters. Is het weer slecht dan blijven we na het eten binnen spelen, anders gaan we lekker met zijn allen naar buiten, waar de peuters nog even wat energie van zich af kunnen steppen, fietsen of rennen. Buitenspelen vinden we ook erg belangrijk en dat doen we dan ook graag! Lekker rennen, fietsen, beestjes zoeken, springen en nog veel meer.

Elke week  mogen de kinderen in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema. Verder wordt er op de Peuteropvang gewerkt met VVE (vroeg- en voorschoolse educatie).

Goed contact met ouders is zeer belangrijk! Tijdens het halen en het brengen wordt dan ook ruimschoots de tijd geboden om de ochtend/middag door te nemen. Ook organiseren we jaarlijks verschillende ouderactiviteiten zoals thema-avonden, knutselavonden en koffieochtenden. En daarnaast heeft Otje een ouderraad die de belangen van ouders vertegenwoordigd.

Openingstijden
Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuteropvang bezoeken:

  Combinatie dagdelen
Groep 1 Maandagochtend Woensdagochtend
Groep 2 Dinsdagochtend Donderdagochtend

Nieuwsgierig geworden? Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Natuurlijk zijn wij er ook voor u als ouder(s)/verzorger(s). Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten bij Otje.

Adres
Gersteland 3 | 9932 HZ Delfzijl | 06 – 10179716 |
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang

Farmsum | Springplank

psz springplankVoor het eerst naar de peuteropvang is voor een kind een belangrijke stap. Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar op De Springplank voelen kinderen zich al heel snel thuis!

De Springplank heeft een gezellige groepsruimte die is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo.

Jikke de Vos
Op De Springplank woont ook Jikke de Vos. Dit is een prachtige knuffel die er echt bij hoort! Jikke mag af en toe mee met een peuter naar huis. En bij terugkomst mag de peuter vertellen over alles wat Jikke heeft gedaan bij hem/haar thuis. Jikke speelt op deze wijze een belangrijke rol in de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen. De kinderen vinden het ontzettend leuk als Jikke bij hen komt “logeren”.

Elke week  mogen de kinderen  in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema.

Op Peuteropvang De Springplank speelt een goed contact tussen ouders en de medewerkers een grote rol. Tijdens het halen en het brengen wordt altijd ruimschoots de tijd geboden voor de overdracht en eventuele vragen. We organiseren jaarlijks verschillende ouderactiviteiten zoals thema-avonden, knutselavonden en koffieochtenden. Om de belangen van de ouders goed en actief te kunnen vertegenwoordigen bieden we ouders de gelegenheid om zitting te nemen in de ouderraad van De Springplank.

Openingstijden:
Dinsdag en donderdag van 8:30-11:30 uur.

Aanmelden peuteropvang

Adres

Borgshof 20 | 9936 CS Farmsum | 06 – 52747986 |
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Wagenborgen | Humpie Dumpie

gemeente delfzijl foto's psz humpie dumpie intro Een grote stap, uw peuter mag naar de peuteropvang! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar op Humpie Dumpie voelen kinderen zich al heel snel thuis!

Onze gezellige groepsruimte is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo. Buitenspelen vinden we ook erg belangrijk en dat doen we dan ook graag! Lekker rennen, fietsen, beestjes zoeken, springen en nog veel meer.

Boekenpret
Elke week  mogen de kinderen in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema.

Goed contact met ouders is zeer belangrijk! Tijdens het halen en het brengen wordt dan ook ruimschoots de tijd geboden om de ochtend/middag door te nemen. Ook organiseren we jaarlijks verschillende ouderactiviteiten zoals thema-avonden, knutselavonden en koffieochtenden. En daarnaast heeft Otje een ouderraad die de belangen van ouders vertegenwoordigd.

Openingstijden
Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuteropvang bezoeken:

  Combinatie dagdelen
Groep 1 Maandagochtend Woensdagochtend
Groep 2 Dinsdagochtend Vrijdaggroep

Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Natuurlijk zijn wij er ook voor u als ouder(s)/verzorger(s). Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten bij Humpie Dumpie.

Aanmelden peuteropvang

Adres
Tonnistil 20 | 9945 RZ Wagenborgen | 06 – 52747988 |
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang


Spijk | ’t Hummelhoes

Een grote stap, uw peuter mag naar de peuteropvang! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar op ‘t Hummelhoes voelen kinderen zich al heel snel thuis!

Onze gezellige groepsruimte is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo. Buitenspelen vinden we ook erg belangrijk en dat doen we dan ook graag! Lekker rennen, fietsen, beestjes zoeken, springen en nog veel meer.

Boekenpret
Elke week  mogen de kinderen in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema.

Goed contact met ouders is zeer belangrijk! Tijdens het halen en het brengen wordt dan ook ruimschoots de tijd geboden om de ochtend/middag door te nemen. Ook organiseren we jaarlijks verschillende ouderactiviteiten zoals thema-avonden, knutselavonden en koffieochtenden.

Openingstijden
De Peuteropvang in Spijk heeft 1 groep en die is open op woensdag- en vrijdagochtend van 8:30 tot 11:30 uur.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs met uw (bijna) peuter. U bent van harte welkom! Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten op 't Hummelhoes.

Adres
Ubbenasingel 46 | 9909 AR Spijk | 06 – 52747987
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang

Woldendorp | ’t Hummelhoes

gemeente delfzijl foto's psz hummelhoes woldendorpEen grote stap, uw peuter mag naar de peuteropvang! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar op Het Hummelhoes voelen kinderen zich al heel snel thuis!

Onze gezellige groepsruimte is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo. Buitenspelen vinden we ook erg belangrijk en dat doen we dan ook graag! Lekker rennen, fietsen, beestjes zoeken, springen en nog veel meer.

Jikke de Vos
Jikke de Vos, een prachtige knuffel, maakt ook deel uit van de groep. Jikke mag zo nu en dan bij de kinderen logeren en beleeft daar allerlei avonturen waar de kinderen over kunnen vertellen. Jikke speelt op deze wijze een belangrijke rol in de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen. Alle kinderen zijn dol op hem!

Elke week  mogen de kinderen in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema.

Goed contact met ouders is zeer belangrijk! Tijdens het halen en het brengen wordt dan ook ruimschoots de tijd geboden om de ochtend/middag door te nemen. Ook organiseren we jaarlijks verschillende ouderactiviteiten zoals thema-avonden, knutselavonden en koffieochtenden.

Openingstijden
Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuteropvang bezoeken:

  Combinatie dagdelen
Groep 1  Maandagochtend Woensdagochtend

Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Natuurlijk zijn wij er ook voor u als ouder(s)/verzorger(s). Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten bij 't Hummelhoes.

Aanmelden Peuteropvang

Adres
Burgemeester Garreltsweg 31 | 9946 PM Woldendorp | 0610178651
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Peuteropvang Holwierde

gemeente loppersum foto's psz Garrelsgrut Een grote stap, uw peuter mag naar de peuteropvang! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar gelukkig voelen kinderen zich al heel snel thuis!

We hebben een gezellige groepsruimte die ingericht is op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo.

Boekenpret
Elke week mogen de kinderen in het kader van het project Boekenpret een leesboekje lenen om te lezen. Twee keer per jaar is er een speciale activiteit. Naar aanleiding van een thema uit een van de leesboekjes krijgen de kinderen een speel-ontdekboekje mee naar huis. Hierin staan leuke activiteiten die betrekking hebben op het thema.

Kortom, er is heel veel te doen voor peuters op onze peuteropvang!

Goed contact met ouders is zeer belangrijk. Tijdens het halen en het brengen wordt dan ook ruimschoots de tijd geboden om de ochtend door te nemen. Daarnaast organiseren we het hele jaar door regelmatig ouderactiviteiten.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs met uw (bijna) peuter. U bent van harte welkom! Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten bij Peuteropvang Holwierde.

Openingstijden:
Peuteropvang Holwierde heeft 2 groepen. 
Maandag en woensdag van 8.30 uur tot 11.30 uur.
Dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Adres
Pastorielaan 1 | 9905 RD Holwierde | 06-21653713
Teamleider: Christina Dijkman (Christina.dijkman@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang