Peuteropvang Loppersum

De Zandkorreltjes | 't Zandt

gemeente loppersum foto's psz ZandtEen grote stap, uw peuter mag naar de peuterspeelzaal! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar bij De Zandkorreltjes voelen kinderen zich al heel snel thuis!

Peuterspeelzaal De Zandkorreltjes vindt u in basisschool De Zandplaat. Onze gezellige groepsruimte is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo. Daarnaast kunnen wij ook nog gebruik maken van het speellokaal van de school. Hier kunnen we lekker dansen, rennen, springen, tikkertje spelen en nog veel meer. Dit is heel fijn wanneer het weer te slecht is om naar buiten te gaan.

Maar als het even kan gaan we lekker buitenspelen! De Zandkorreltjes heeft haar eigen afgeschermde buitenspeelruimte op het schoolplein met o.a. een eigen klimtoestel en mooie zandbak. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven!

Goed contact met ouders is zeer belangrijk! Tijdens het halen en het brengen wordt dan ook ruimschoots de tijd geboden om de ochtend door te nemen. Daarnaast heeft De Zandkorreltjes een ouderraad die de belangen van ouders vertegenwoordigd.

Wilt u graag eens met uw peuter een kijkje komen nemen? Dat kan natuurlijk, loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom.

Openingstijden:
De Zandkorreltjes is open op dinsdagochtend en donderdagochtend van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Aanmelden peuteropvang

Hoofdstraat 81| 9915 PC ‘t Zandt | 06 – 19534585 |
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.degroot@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

Het Vlinderhofje | Stedum

gemeente loppersum foto's psz StedumEen grote stap, uw peuter mag naar de peuterspeelzaal! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar op Het Vlinderhofje voelen kinderen zich al heel snel thuis!

Peuterspeelzaal Het Vlinderhofje vindt u in OBS de Bongerd. Onze gezellige groepsruimte is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo.

Buitenspelen vinden we ook erg belangrijk en dat doen we dan ook graag! We hebben de beschikking over een zeer ruime buitenspeelruimte waar we lekker kunnen rennen, fietsen, beestjes zoeken, springen, schatgraven in de grote zandbak en nog veel meer.

Goed contact met ouders is zeer belangrijk! Tijdens het halen en het brengen wordt dan ook ruimschoots de tijd geboden om de ochtend door te nemen. Daarnaast heeft Het Vlinderhofje een ouderraad die de belangen van ouders vertegenwoordigd.

Wilt u graag eens met uw peuter een kijkje komen nemen? Dat kan natuurlijk, loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom.

Openingstijden:
Het vlinderhofje is open op maandagochtend en woensdagochtend van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Aanmelden peuteropvang

Bedumerweg 33| 9921 PK Stedum | 06 46831972|
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.degroot@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

Prugelhörn | Loppersum

gemeente Loppersum foto's psz loppersumEen grote stap, uw peuter mag naar de peuterspeelzaal! Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar bij Prügelhorn voelen kinderen zich al heel snel thuis!

Peuterspeelzaal Prügelhorn vindt u aan de rand van Loppersum in het nieuwe gebouw waarin ook OBS Prinses Beatrix, CBS Roemte, de dagopvang en de buitenschoolse opvang van Kids2b zijn gehuisvest. Onze gezellige groepsruimte is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo. Daarnaast kunnen wij ook nog gebruik maken van een grote speelhal. Hier kunnen we lekker dansen, rennen, springen, tikkertje spelen en nog veel meer. Dit is heel fijn voor als het te slecht weer is om naar buiten te gaan.

Maar als het even kan gaan we lekker buitenspelen! Prügelhorn heeft een mooie buitenspeelruimte met verschillende speeltoestellen en een zandbak.

Goed contact met ouders is zeer belangrijk! Tijdens het halen en het brengen wordt dan ook ruimschoots de tijd geboden om de ochtend door te nemen. Daarnaast heeft Prügelhorn een ouderraad die de belangen van ouders vertegenwoordigd.

Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuterspeelzaal bezoeken:

  Combinatie dagdelen
Groep 1 Dinsdagmiddag Donderdagochtend
Groep 2 Dinsdagochtend Donderdagmiddag
Groep 3 Maandagochtend Woensdagochtend

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs met uw (bijna) peuter. U bent van harte welkom!

Aanmelden peuteropvang

Bosweg  27e | 9919 TG Loppersum | 0596 – 572042 |
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.degroot@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

Het Hummelhoes | Middelstum

Psz Middelstum Gemeente LoppersumVoor het eerst naar de peuteropvang is voor een kind een belangrijke stap. Voor sommige kinderen misschien wel een beetje spannend, maar op ‘t Hummelhoes voelen kinderen zich al heel snel thuis!

‘t Hummelhoes heeft een gezellige groepsruimte die is ingericht op de belevingswereld van een peuter. Verschillende speelhoeken dagen de peuters uit in hun spel. Het vaste dagritme vinden de peuters fijn, het geeft hen houvast en regelmaat. Samen knutselen, zingen, spelen of even alleen een puzzeltje maken. Alles kan, iedere peuter in zijn/haar eigen tempo.

Naast onze eigen groepsruimte mogen we met de kinderen ook gebruik maken van het speellokaal van de school. Lekker rennen, dansen en springen! En laten we het buitenspelen vooral niet vergeten! We hebben een eigen afgeschermde speelruimte met een klimtoestel en een zandbak.

Op peuteropvang ’t Hummelhoes speelt een goed contact tussen ouders en de medewerkers een grote rol. Tijdens het halen en het brengen wordt altijd ruimschoots de tijd geboden voor de overdracht en eventuele vragen. We organiseren jaarlijks verschillende ouderactiviteiten zoals thema-avonden, knutselavonden en koffieochtenden.

Wilt u eens een kijkje komen nemen? Loop gerust eens binnen, u vindt ons in OBS de Wilster.

Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuteropvang bezoeken:

  Combinatie dagdelen
Groep 1 Maandagmiddag Donderdagochtend
Groep 2 Maandagochtend Donderdagmiddag
Groep 3 Dinsdagochtend Vrijdagochtend

Aanmelden peuteropvang

Florastraat 11| 9991 CH Middelstum | 06 – 21184070 |
Leidinggevende: Monique de Groot (monique.degroot@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang