Peuteropvang Ten Boer

Thesinge | De Benjamin

De-Benjamin-Kids2bPeuteropvang De Benjamin is gehuisvest in het dorpshuis in Thesinge. Een peuteropvang waar peuters en hun ouders zich prettig voelen en waar peuters de ruimte en mogelijkheden krijgen zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Dit te midden van leeftijdsgenootjes.

Thema's
Er wordt binnen de groepen gewerkt met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de peuter en de seizoenen, zoals herfst, Kerst maar ook bijvoorbeeld vakantie. Deze thema’s keren terug in het voorlezen, bij het zingen, in de kringgesprekken, maar natuurlijk ook in de knutselwerkjes. Veelal zult u in het lokaal herkennen aan welk thema wordt gewerkt.

Wilt u graag een keer komen kijken? Dan kan dat natuurlijk. Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang.

Openingstijden
De Benjamin is open op dinsdagochtend en donderdagochtend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast heeft u nog de mogelijk om uw peuter een 3e en zelfs een 4e ochtend naar de peuteropvang te laten gaan. Dit extra aanbod kan afgenomen op de hoofdlocatie in Ten Boer (locatie De Huifkar).

Adres
Kerkstraat 5 | 9797 PD Thesinge | 06 555 67 661
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang

Ten Boer | ‘t Krummelhoes

gemeente ten boer foto peuteropvangSpeel, leer, groei en geniet! Dat is peuteropvang! Op 't Krummelhoes hebben wij 2 groepsruimtes die dusdanig ingericht zijn dat uw peuter zich hier lekker thuis voelt. Het spelmateriaal dat gebruikt wordt, sluit aan bij de ervarings-wereld van de kinderen. Vanuit verschillende thema’s wordt er een verscheidenheid aan activiteiten geboden. Denk hierbij aan bewegingsspel, boeken, creativiteit, rollenspel en muziek. Wij werken met activiteitenladders zodat het voor ouders zichtbaar is wat wij gaan doen.

Activiteitenaanbod
Er wordt gebruik gemaakt van spel- en ontwikkelingsmethodes die ook gebruikt worden door het basisonderwijs. Kinderen worden zo spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Maar buiten dit alles staat natuurlijk steeds voorop dat uw kind met plezier naar de opvang gaat. Samen met andere kinderen ravotten, dansen, zingen, rennen, fietsen, knutselen, knippen, plakken en nog veel meer. Gewoon omdat het ontzettend leuk is!

Als extra aanbod hebben wij voor 3-jarigen de 3+ groep! De 3+ groep is op de vrijdagochtend en op deze groep kunnen wij nog specifieker ingaan op de belevingswereld van een 3-jarige.

Wilt u graag een keertje komen kijken met uw peuter dan kan dat natuurlijk. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten bij 't Krummelhoes.

Openingstijden

Onze peuteropvang is elke ochtend open van 08.30 uur tot 12.30 uur. De minimale afname is 2 ochtenden, de maximale afname is 4 ochtenden.

Adres
Kievitstraat 6 | 9791 ER Ten Boer | 050 302 4322 |
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden Peuteropvang

Ten Boer | Peuteropvang Fontein

Speel, leer, groei en geniet! Dat is peuteropvang!

Bij CBS De Fontein in Ten Boer hebben wij een peuteropvang locatie die dusdanig ingericht is, dat uw peuter zich hier lekker thuis voelt. Het spelmateriaal dat gebruikt wordt, sluit aan bij de ervaringswereld van de kinderen. Vanuit verschillende thema’s wordt er een verscheidenheid aan activiteiten geboden. Denk hierbij aan bewegingsspel, boeken, creativiteit, rollenspel en muziek. Wij werken met activiteitenladder zodat het voor ouders zichtbaar is wat wij gaan doen.

Activiteitenaanbod
Er wordt gebruik gemaakt van spel- en ontwikkelingsmethodes die ook gebruikt worden door het basisonderwijs. Kinderen worden zo spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Maar buiten dit alles staat natuurlijk steeds voorop dat uw kind met plezier naar de opvang gaat. Samen met andere kinderen ravotten, dansen, zingen, rennen, fietsen, knutselen, knippen, plakken en nog veel meer. Gewoon omdat het ontzettend leuk is!

Wilt u graag een keertje komen kijken met uw peuter dan kan dat natuurlijk. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang. Wij hopen u en uw peuter binnenkort te mogen ontmoeten bij Peuteropvang Fontein.

Openingstijden
Peuteropvang Fontein is open op dinsdagochtend en donderdagochtend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast heeft u nog de mogelijk om uw peuter een 3e en zelfs een 4e ochtend naar de peuteropvang te laten gaan. Dit extra aanbod kan afgenomen op onze locatie 't Krummelhoes (locatie De Huifkar).

Adres
A.H. Homanstraat 23 | 9791 BN | 06 3045 5471
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang

Ten Boer | Peuteropvang Woltersum

Samen spelen, zingen en dansen en knutselen bij de peuteropvang!

De peuters die in Woltersum naar de peuteropvang gaan, zijn dus elke keer op ontdekkingsreis. Wat is er nu mooier dan samen met leeftijdsgenootjes en enthousiaste juffen de wereld te verkennen.
In de kindvriendelijke, sfeervolle ruimte leren peuters spelen met andere kinderen, rekening te houden met elkaar en conflicten op te lossen. Een positieve sfeer, veiligheid en vrijheid om te spelen staan centraal.
Maar ook de creativiteit, fantasie, de eigenwaarde en het zelfbeeld van de peuter worden bevorderd.Naast het speelplezier zijn de materialen gericht op de ontwikkeling van het kind op lichamelijk, motorisch, verstandelijk en sociaal- en emotioneel gebied.

De peuter krijgt hier de ruimte om zich in eigen tempo en op eigen wijze te ontwikkelen. Een goede ontwikkeling in de beginjaren is namelijk een belangrijk fundament voor het verdere leven. De pedagogische medewerker(s) heeft hierin een observerende, begeleidende, stimulerende of sturende rol.

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijk contact met de ouders. Elke ochtend staat er thee en koffie klaar voor het bevorderen van sociale contacten tussen ouders onderling en om gedachten en ervaringen uit te wisselen. Verder worden er regelmatig activiteiten geregeld, waarbij ouderhulp (opvoeder) wordt gevraagd. Te denken valt aan; schoolreisjes, excursies, afsluitende picknick bij einde schooljaar, schoonmaakavonden, kerst en Sint Maarten optocht door Woltersum etc.

De ontwikkelingen van de peuter en het welbevinden worden door de pedagogische medewerkers met de ouders met enige regelmaat besproken en uiteraard bestaat de mogelijkheid een extra gesprek in te plannen als daar behoefte aan is.

Wij willen dat kinderen en ouders zich bij ons veilig en thuis voelen. De communicatie is open, betrouwbaar en goed.
We heten u en uw peuter dan ook van harte welkom om eens bij ons te komen kijken.

Openingstijden
Peuteropvang Woltersum is open op maandagochtend en donderdagochtend van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Adres
Kerkpad 10 | 9795 PC Woltersum | 06-57063085
Leidinggevende: Maya Sissing (maya.sissing@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang