Peuteropvang Ten Boer

De Benjamin Thesinge

De-Benjamin-Kids2bPeuteropvang De Benjamin is gehuisvest in het dorpshuis in Thesinge. Een peuteropvang waar peuters en hun ouders zich prettig voelen en waar peuters de ruimte en mogelijkheden krijgen zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Dit te midden van leeftijdsgenootjes.

Er wordt binnen de groepen gewerkt met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de peuter en de seizoenen, zoals herfst, Kerst maar ook bijvoorbeeld vakantie. Deze thema’s keren terug in het voorlezen, bij het zingen, in de kringgesprekken, maar natuurlijk ook in de knutselwerkjes. Veelal zult u in het lokaal herkennen aan welk thema wordt gewerkt.

Wilt u graag een keer komen kijken? Dan kan dat natuurlijk. Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom.

Aanmelden peuteropvang

Kerkstraat 5 | 9797 PD Thesinge | 06 555 67 661
Leidinggevende: Marinka Koster (marinka.koster@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang

‘t Krummelhoes Ten Boer

gemeente ten boer foto peuteropvangSpeel, leer, groei en geniet! Dat is peuteropvang! In Ten Boer hebben wij 2 groepsruimtes die dusdanig ingericht zijn dat uw peuter zich hier lekker thuis voelt. Het spelmateriaal dat gebruikt wordt, sluit aan bij de ervarings-wereld van de kinderen. Vanuit verschillende thema’s wordt er een verscheidenheid aan activiteiten geboden. Denk hierbij aan bewegingsspel, boeken, creativiteit, rollenspel en muziek. Wij werken met activiteitenladders zodat het voor ouders zichtbaar is wat wij gaan doen.

Er wordt gebruik gemaakt van spel- en ontwikkelingsmethodes die ook gebruikt worden door het basisonderwijs. Kinderen worden zo spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Maar buiten dit alles staat natuurlijk steeds voorop dat uw kind met plezier naar de opvang gaat. Samen met andere kinderen ravotten, dansen, zingen, rennen, fietsen, knutselen, knippen, plakken en nog veel meer. Gewoon omdat het ontzettend leuk is!

En als extra aanbod hebben wij voor 3-jarigen de 3+ groep! De 3+ groep is op de vrijdagochtend en op deze groep kunnen wij nog specifieker ingaan op de belevingswereld van een 3-jarige.

Openingstijden:

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Groep 1 8.30 – 11.30     8.30 – 11.30  
Groep 2 13.00 – 15.30   8.30 – 12.00    
Groep 3+         8.30 – 12.00
Groep 4 8.30 – 11.30     8.30 – 11.30  
Groep 5   8.30 – 11.30     8.30 – 11.30

Brochure Peutespeelzaal Kids2b

Wilt u graag een keertje komen kijken met uw peuter dan kan dat natuurlijk. U kunt gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden (wel adviseren wij u om de tijden rond de haal- en brengmomenten te vermijden). U ervaart dan zelf hoe het er op de groep aan toe gaat en hoeveel plezier de peuters hebben.

Aanmelden peuteropvang

Kievitstraat 6 | 9791 ER Ten Boer | 050 302 4322 |
Leidinggevende: Marinka Koster (marinka.koster@kids2b.nl)
Landelijk register kinderopvang