Peuteropvang Westerkwartier

't Lutje Grutje | Ezinge

winsum foto's psz EzingeAlle peuters uit Ezinge en omstreken zijn van harte welkom op peuteropvang ’t Lutje Grut! In een gezellige groepsruimte die is ingericht met uitdagend speelmateriaal kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken.  Buitenspelen vinden wij erg belangrijk en dit doen wij dan ook erg graag in onze mooie tuin die grenst aan de groepsruimte. Peuters kunnen hier rennen, springen, fietsen, spelen en op onderzoek, want buiten valt altijd erg veel te ontdekken.

De vaste structuur die wij gedurende het dagdeel bieden is voor de peuters fijn en al snel vertrouwd. Spelen en ontdekken staat centraal bij ons op de peuteropvang. Peuters leren het meest door (samen) te spelen, dat kunnen ze o.a. in de huishoek, op het autokleed, bij de zand-/watertafel en met al het speelmateriaal dat wordt aangeboden. Er wordt gewerkt met thema’s die bij de belevings- en ervaringswereld passen van de peuters. Zo zijn ze erg betrokken bij de aangeboden activiteiten. We knutselen binnen het thema, doen beweegspelletjes, zingen liedjes en lezen voor uit boekjes. Ouders kunnen hier ook goed op aansluiten door thuis bijvoorbeeld ook materiaal te zoeken bij het thema. (boekjes, afbeeldingen, e.d.)

Dat onze pedagogisch medewerkers dagelijks doelbewust handelen, de ontwikkeling van alle kinderen goed volgen en (extra) stimuleren, dat is fijn voor ouders om te weten. De kinderen merken er echter helemaal niets van! Voor hen draait het om plezier!

Groepen
Uw peuter kan op de volgende dagdelen de peuteropvang in Ezinge bezoeken:

Maandagochtend + donderdagochtend
Dinsdagochtend + vrijdagochtend

Wilt u graag eens komen kijken? Loop dan gerust eens binnen met uw peuter. Ons team van enthousiaste, ervaren en professionele medewerkers staat iedere dag weer voor de peuters klaar om hen, vol passie, te begeleiden in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de peuteropvang.

Adres
Nieuwe Streek 33 | 9891 AB Ezinge | 06 – 42630788 |
Leidinggevende: Gea Braschi (gea.braschi@kids2b.nl)

Landelijk register kinderopvang

Aanmelden peuteropvang