Vacature allround technisch medewerker

Kindervingers beschermen door een vingersafe te plaatsen in Delfzijl? Een lekkende kraan repareren in Onderdendam en daarna nog naar Uithuizermeeden voor het plaatsen van een nieuwe kast?

Zo maar een omschrijving van hoe jouw dag bij ons eruit kan zien. Hou jij wel van dit soort wisselende klusjes en het werken op verschillende locaties? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Wij zijn nu op zoek naar een:

Allround technisch medewerker
voor 20 uur per week
op verschillende locaties boven in Groningen

 

Wat ga jij doen?

Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor de klussen op al onze locaties. Installatie en reparatiewerkzaamheden zijn dan ook voor jou geen probleem. En is er een locatie die gaat verhuizen en moet daar nog wat in elkaar gezet worden? Dan draai jij daarvoor ook je hand niet om.

Als allround technische medewerker bij ons werk je dus zelfstandig in ons gehele werkgebied. En met jouw werk draag jij bij aan een veilige plek voor onze kinderen. Een belangrijke taak dus! Wil jij je daarbij echt verantwoordelijk voelen voor datgene wat je doet? Dan is dit de baan voor jou.

Waar kom jij te werken?

Kids2b is de leukste kinderopvangorganisatie van het Noorden. Op ruim 35 locaties en bij gastouders in 6 Groninger gemeenten verzorgen en bemiddelen wij de opvang van meer dan 3000 kinderen. Dit doen wij aan de hand van onze 3 speerpunten; voeding & beweging, taal en buiten; en op basis van onze kernwaarden; samen, plezier, open, ontwikkeling, respect en vertrouwen. Dagelijks bouwen wij aan de ontwikkeling van onze kinderen en jij kan ons helpen bouwen door jouw technisch inzicht. Daar worden wij blij van, jij ook?

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij ben die allround technische medewerker met een actieve en oplossingsgerichte houding. Werken op verschillende locaties is geen enkel probleem voor jou en jij zorgt er graag voor dat werkzaamheden netjes en nauwkeurig afgerond worden.

Daarnaast beschik jij over:

  • Een flexibele houding om te werken waar jij nodig bent
  • Een voor de functie relevante opleiding
  • Een rijbewijs B en ervaring met het rijden met een aanhanger
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?

Deze functie is ingedeeld in schaal 4 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 2.397,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%).

Daarnaast bieden we jou:

  • Een jaarcontract met kans op verlenging
  • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting en reiskostenvergoeding
  • Een gezellig jaarlijks uitje met de hele organisatie; zie de aftermovie van het uitje van dit jaar hier

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en CV voor maandag 9 december. Dit kan je sturen naar personeelszaken Kids2b Bedumerweg 2a, 9959 PG Onderdendam of per e-mail naar personeelszaken@kids2b.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 16 en dinsdag 17 december 2020.