Vacature pedagogisch medewerker Peuteropvang Tuikwerd

Wat zou jij doen? Lorenzo kan niet stil zitten tijdens het voorlezen omdat hij nog niet alle woorden kent. Laat jij hem gewoon gaan spelen of betrek je hem erbij door woorden meer uit te beelden?

Dagelijks maken wij dit soort prachtige momenten mee op onze locaties. Een moment dat misschien heel onbelangrijk lijkt, maar voor een kind zo groot kan zijn. Want laat jij hun wereld groter worden? En geef jij hen naast ruimte ook de middelen om hun talenten te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op dit moment hebben wij een vacature voor

Pedagogisch medewerker
voor 16 uur per week
voor de nieuwe peuteropvang in Tuikwerd

Wat ga jij doen?

Samen een spelletje spelen, daarna een gezond tussendoortje eten en tussendoor nog een luier verschonen? Geen enkel probleem voor jou. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor de opvang en verzorging van kinderen op de peuteropvang. Daarbij onderhoud jij ook het contact met de ouders/verzorgers over de dagelijkse gang van zaken. En ook al spreekt niet iedere ouder en kind even goed Nederlands, jij zorgt ervoor dat iedereen mee komt. Een afwisselende functie dus!

Als pedagogisch medewerker bij ons werk je dus zowel zelfstandig als in groepsverband. Samen schep je een situatie waarin kinderen zich veilig voelen en waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen. Dit alles doe je in overeenstemming met onze pedagogische visie en binnen ons beleid. Maar zie dat als een kader waarbinnen je ook allerlei vernieuwde activiteiten kunt bedenken. Dus wil jij je echt verantwoordelijk voelen voor datgene wat je doet? Dan is dit de baan voor jou!

Waar kom jij te werken?

Kids2b is de leukste kinderopvangorganisatie van het Noorden. Op ruim 35 locaties en bij gastouders in 6 Groninger gemeenten verzorgen en bemiddelen wij de opvang van meer dan 3000 kinderen. Dit doen wij aan de hand van onze 3 speerpunten; voeding & beweging, taal en buiten; en op basis van onze kernwaarden; samen, plezier, open, ontwikkeling, respect en vertrouwen. Op dit moment groeien wij hard en zijn we nauw betrokken bij veel samenwerkingstrajecten met (onderwijs)partners. Dit biedt veel kansen voor jou om je te ontwikkelen en zo niet alleen de kinderen te laten groeien, maar ook jezelf!

Peuteropvang Tuikwerd

Vanaf januari starten wij met een nieuwe peuteropvang groep voor de kinderen van het opvangcentrum asielzoekers in Delfzijl. Jij zal deze kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar 4 dagdelen van 4 uur in de week begeleiden in hun ontwikkeling. Dit alles mag je doen in ons op de belevingswereld ingerichte groepsruimte in het kindcentrum. En ook buiten kan je lekker met hen bewegen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij ben die pedagogisch medewerker met een creatieve, actieve en oplossingsgerichte houding. Kinderen van 2 tot 4 jaar creatief uitdagen om zo hun ontwikkeling te stimuleren is geen enkel probleem voor jou en ook voor een vriendelijk praatje met ouders/verzorgers draai jij je hand niet om.

Daarnaast beschik jij over:

  • Een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur HBO
  • Een VVE opleiding of ben je daar mee bezig
  • Inzicht in groepsdynamische processen
  • Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen

Wat bieden wij jou?

Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 2.793,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%).

Daarnaast bieden we jou:

  • Een tijdelijk contract voor 16 uur per week en met kans op verlenging
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting en reiskostenvergoeding
  • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops
  • Een gezellig jaarlijks uitje met de hele organisatie; zie de aftermovie van het uitje van dit jaar hier
  • Een prachtige locatie waar je de ruimte hebt om activiteiten op te zetten
  • Een ondersteunende organisatie en een teamleider die er indien nodig voor je is

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en CV voor maandag 25 november 2019. Dit kan je sturen naar personeelszaken Kids2b Bedumerweg 2a, 9959 PG Onderdendam of per e-mail.