Vacature pedagogisch medewerker Peuteropvang Woldendorp

Wat zou jij doen? Julia is een slimme peuter en kan niet zo goed stil zitten tijdens het voorlezen. Laat jij haar meehelpen om het verhaal uit te beelden of vraag je haar om weer terug te gaan naar haar krukje?

Dagelijks maken wij dit soort prachtige momenten mee op onze locaties. Een moment dat misschien heel onbelangrijk lijkt, maar voor een kind zo groot kan zijn. Want laat jij hun wereld groter worden? En geef jij hen naast ruimte ook de middelen om hun talenten te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op dit moment hebben wij een vacature voor

Pedagogisch medewerker Peuteropvang
voor 8 uur per week in Woldendorp
(eventueel te combineren met de vacature voor de peuteropvang in Wagenborgen)

Wat ga jij doen?

Samen een spelletje spelen, daarna een gezond tussendoortje eten en tussendoor nog een luier verschonen? Geen enkel probleem voor jou. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor de opvang en verzorging van kinderen op de peuteropvang. Daarbij onderhoud jij ook het contact met de ouders/verzorgers over de dagelijkse gang van zaken. Komen er die dag ook nog toekomstige ouders kijken voor een rondleiding? Jij geeft ze een uitgebreide tour en beantwoordt met plezier hun vragen. Een afwisselende functie dus!

Als pedagogisch medewerker bij ons werk je dus zowel zelfstandig als in groepsverband. Samen schep je een situatie waarin kinderen zich veilig voelen en waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen. Dit alles doe je in overeenstemming met onze pedagogische visie en binnen ons beleid. Maar zie dat als een kader waarbinnen je ook allerlei vernieuwde activiteiten kunt bedenken. Dus wil jij je echt verantwoordelijk voelen voor datgene wat je doet? Dan is dit de baan voor jou!

Waar kom jij te werken?

Kids2b is de leukste kinderopvangorganisatie van het Noorden. Op ruim 35 locaties en bij gastouders in 6 Groninger gemeenten verzorgen en bemiddelen wij de opvang van meer dan 3000 kinderen. Dit doen wij aan de hand van onze 3 speerpunten; voeding & beweging, taal en buiten; en op basis van onze kernwaarden; samen, plezier, open, ontwikkeling, respect en vertrouwen. Op dit moment groeien wij hard en zijn we nauw betrokken bij veel samenwerkingstrajecten met (onderwijs)partners. Dit biedt veel kansen voor jou om je te ontwikkelen en zo niet alleen de kinderen te laten groeien, maar ook jezelf!

Peuteropvang in Woldendorp

Onze peuteropvang zit op een prachtige ruime locatie in het nieuwe kindcentrum QWORZO in Woldendorp. Deze locatie heeft een gezellig ingerichte groepsruimte die aansluit bij de belevingswereld van jouw kind en een uitnodigende buitenruimte met natuurlijk spelmateriaal.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij ben die pedagogisch medewerker met een creatieve, actieve en oplossingsgerichte houding. Kinderen van 2 tot 4 jaar creatief uitdagen om zo hun ontwikkeling te stimuleren is geen enkel probleem voor jou en ook voor een vriendelijk praatje met ouders/verzorgers draai jij je hand niet om.

Daarnaast beschik jij over:

 • Een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4
 • Inzicht in groepsdynamische processen
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen
 • Kennis en ervaring hebbend met VVE en dit kunnen borgen binnen de groei

Wat bieden wij jou?

Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 2.793,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%).

Daarnaast bieden we jou:

 • Een tijdelijk contract voor 8 uur per week met kans op verlenging. Jouw werkdagen worden op maandag en woensdag van 8.15 tot 12.15 uur. Heb je interesse in meer uren? Dan heb je de mogelijkheid om deze vacature te combineren met de vacature voor Wagenborgen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting en reiskostenvergoeding
 • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops
 • De mogelijkheid om echt mee te denken door deel te nemen in werkgroepen
 • Een gezellig jaarlijks uitje met de hele organisatie; zie de aftermovie van het uitje van dit jaar hier
 • Een prachtige locatie waar je de ruimte hebt om activiteiten op te zetten
 • Een ondersteunende organisatie en een teamleider die er indien nodig voor je is

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en CV voor woendag 19 februari 2020. Dit kan je sturen naar personeelszaken Kids2b Bedumerweg 2a, 9959 PG Onderdendam of per e-mail.