Vacatures & stage

‘Het is een eer om dit werk te mogen doen’ – Marjan, pedagogisch medewerker dagopvang Winsum

Herken jij dit gevoel en is werken met kinderen datgene waar jij echt blij van wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werken bij ons betekent niet alleen werken bij de leukste kinderopvang van Noord Groningen maar ook echt verantwoordelijk zijn voor het werk wat je doet, echte kansen om de kinderen en jezelf te doen ontwikkelen en meer. Is dat iets voor jou? Bekijk dan nu onze vacatures en solliciteer!

Openstaande vacatures

Pedagogisch medewerker BSO Bedum

Pedagogisch medewerker Peuteropvang Woldendorp & Buitenschoolse opvang Delfzijl

Invalkrachten

Open sollicitaties

Staat de geschikte vacature voor jou er niet bij maar wil je wel graag bij ons komen werken? Dan kan jij jouw open sollicitatie vesturen via onderstaand formulier.

Klik hier om je open sollicitatie te versturen!

Stage


  • Ik doe de opleiding bedrijfsadministrateur en zit in het 2de leerjaar op het Noorderpoort. Ik heb bij Kids2b stage mogen lopen. Het is een super leuk leerbedrijf waar ik verschillende taken mocht zien en uitvoeren. Zoals Inkoop-verkoopfacturen verwerken. Bankafschriften voor-verwerken, post mogen sorteren en aan de juiste afdeling geven. De telefoon opnemen en nog veel meer. Als ik vragen had legden ze het mij super goed uit. Ik ben blij dat ik hier heb mogen stagelopen en weet nu hoe het is om in de praktijk op een kantoor te werken.

    Karin Bosscher - Stage van 17 september tot 16 november 2018

Ben jij op zoek naar een stageplaats en wil je net als Karin weten hoe het is om in de praktijk op een kantoor te werken of in de kinderopvang? Klik dan nu hier om je aan te melden voor een stageplek bij Kids2b!

Kwalificatie eisen

Voor de Kwalificatie eisen verwijzen we je door naar dit document: Kwalificatie eisen pedagogisch medewerker 2015 kids2b